Neler Yeni

Abimi blue switch almaktan nasıl vazgeçtirtebilirim?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Mediamarkt mağazasına gidip logitech g513 carbon blue switch almış, şuanda gp saber rgb red switch kullanıyoruz, gecikme süresi falan hoş fakat blue switchte gecikme süresi çok fazla ve fps oyunları oynadığımız için fark ediyor, alınca pişman olacağını biliyorum keşke red switch alsaydım diyecek ama dinletemiyorum nasıl ikna edicem ben bu adamı?

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Mediamarkt mağazasına gidip logitech g513 carbon blue switch almış, şuanda gp saber rgb red switch kullanıyoruz, gecikme süresi falan hoş fakat blue switchte gecikme süresi çok fazla ve fps oyunları oynadığımız için fark ediyor, alınca pişman olacağını biliyorum keşke red switch alsaydım diyecek ama dinletemiyorum nasıl ikna edicem ben bu adamı?
Bir kaç video izlet sonra kararı ona bırak çok zorlama.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Çok ses geliyor ben senin klavye sesini dinlemek zorunda mıyım falan demeyi deneyebilirsin.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ses geliyor ben senin klavye sesini dinlemek zorunda mıyım falan demeyi deneyebilirsin.
kafamı kırar muhtemelen. ayrıca sesten yana pek bi sıkıntımız yok ikimizde ayrı zamanlarda oynuyoruz yani oda tek oluyor genelde.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Red switch ile blue switch geçikmesini inan etkilemez seni rahatsız edecek en önemli şey ses olur. Doku hissi farklı belki onu seviyordur veya sesi hoşuna gitmiştir.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Bir kaç video izlet sonra kararı ona bırak çok zorlama.
almış gelmiş klavyeyi nolmuş yani blue switch aldıysam ne fark eder ses mi falan diyor ikna edemiyorum bir türlü, video falanda izlemez.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ahmet Akın
Abi blue switch öyle bir ses çıkarıyor ki bende indirimde diye blue switch klavye almıştım kulaklık takmama rağmen tak tuk tak tuk ses çıkarıyordu direk söküp eskisini taktım hiç kullanmıyorum bile.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Red switch ile blue switch geçikmesini inan etkilemez seni rahatsız edecek en önemli şey ses olur. Doku hissi farklı belki onu seviyordur veya sesi hoşuna gitmiştir.
hayır blue switch klavyeden red switche geçtiğimde arada ki farkı hissedebiliyordum 0,1 ms yi bile hissedebilen bir insanım çoğu insan böyle değildir ama ben o gecikmeyi hissedebiliyorum çok azda olsa, ki fark baya büyük. sesten yana sorun yok klavyenin hissiyatı güzel fakat gecikme süresi çok fazla.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
almış gelmiş klavyeyi nolmuş yani blue switch aldıysam ne fark eder ses mi falan diyor ikna edemiyorum bir türlü, video falanda izlemez.
Dostum abin çok kararlı demekki büyük ihtimalle vazgeçmez

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
Abi blue switch öyle bir ses çıkarıyor ki bende indirimde diye blue switch klavye almıştım kulaklık takmama rağmen tak tuk tak tuk ses çıkarıyordu direk söküp eskisini taktım hiç kullanmıyorum bile.
bende blue switch aldığımda pişman olmuştum, 1-2 ay sonra pişman olmazsa blue switch aldığına abim, bir şey bilmiyorum. (iade etmezse tabi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum abin çok kararlı demekki büyük ihtimalle vazgeçmez
hayır beni dinlemiyor hiç sorun bu. pişman olacak biliyorum.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
bende blue switch aldığımda pişman olmuştum, 1-2 ay sonra pişman olmazsa blue switch aldığına abim, bir şey bilmiyorum. (iade etmezse tabi)

hayır beni dinlemiyor hiç sorun bu. pişman olacak biliyorum.
Ona deki eğer pişman olursan yenisinide sen alıcan falan de yani pişman olursa gitsin yeni klavye alsın blue switchi satıp

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
kafamı kırar muhtemelen. ayrıca sesten yana pek bi sıkıntımız yok ikimizde ayrı zamanlarda oynuyoruz yani oda tek oluyor genelde.
Hattın varsa bana güveniyorsan alma de. Gecikmesi yüksek de. Belki o şekilde halledersin.

Ona deki eğer pişman olursan yenisinide sen alıcan falan de yani pişman olursa gitsin yeni klavye alsın blue switchi satıp
Güzel fikir

Top Bottom