S synex 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 44 Reaksiyon skoru 18 13 Haziran 2020 #1 Merhaba ben öncelikli olarak oyun oynamak için bi laptop arıyorum ve aradığım fiyat bandında en iyi bunu buldum. Bunu kullanan varsa performansı nasıl kaç fps veriyor söylerseniz sevinirim.Bir de bu fiyat bandında daha iyi bir laptop var mıdır?
Merhaba ben öncelikli olarak oyun oynamak için bi laptop arıyorum ve aradığım fiyat bandında en iyi bunu buldum. Bunu kullanan varsa performansı nasıl kaç fps veriyor söylerseniz sevinirim.Bir de bu fiyat bandında daha iyi bir laptop var mıdır?
GryAsl 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 3,531 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 3,422 13 Haziran 2020 #2 O fiyata daha iyisi şuan yok diye biliyorum. Performansı yeterli olacaktır ve FPS görmek istiyorsan YouTube da aratman daha iyi olacaktır
O fiyata daha iyisi şuan yok diye biliyorum. Performansı yeterli olacaktır ve FPS görmek istiyorsan YouTube da aratman daha iyi olacaktır
S synex 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 44 Reaksiyon skoru 18 13 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Teşekkürler yardımın için.