Abra A7 14.5 nasıl bilgisayar

Abra serisini önermem. Çok ısınan model. Lattoplar genel olarak ısınır ama bu çok ısınıyor, işlemci throttle oluyor. Google gezerken bile sıcaklık kasadan hissediliyor. Termal macun değişimi toz alma bakım falan hiç aksatmam, gerekirse kendim de yapıyorum ama yetersiz geliyor. 2. el olarak piyasaya göre uygunsa alınabilir.

Bu model özelinde söyleyeceğiniz bi eleştiri var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abra serisini önermem. Çok ısınan model. Lattoplar genel olarak ısınır ama bu çok ısınıyor, işlemci throttle oluyor. Google gezerken bile sıcaklık kasadan hissediliyor. Termal macun değişimi toz alma bakım falan hiç aksatmam, gerekirse kendim de yapıyorum ama yetersiz geliyor. 2. el olarak piyasaya göre uygunsa alınabilir.
Hocam 20 k nasıl fiyat

Son düzenleme:
Bu model özelinde söyleyeceğiniz bi eleştiri var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 20 k nasıl fiyat
Hocam lattobu 4 yıl önce aldım ben. Lattoplarla pek aram yok. Piyasa nasıl bilmiyorum. 4050 giriş seviye ekran kartı. ram 16 gb ddr4 hem eski nesil hem günümüzde en az 32gb ram gerekli 16gb yetersiz kalıyor artık. Bu lattopla pek oyun oynanmaz. Düşük seviye oyunlar oynatır. Oyun için alacaksan önermem. Ofis için alacaksan da biraz pahalı bence. Ofis için uygun fiyatlı lattoplar oluyor sanırım. Video film izlerim, sunum hazırlarım, ufak tefek oyun oynarım dersen alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri