aquafire
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
Öncelikle merhaba arkadaşlar şu an sizle Abra uygulaması üzerinden 1 ay içinde 25 dolar stack ederek nasıl 40 dolar kazanabileceğinizi anlatacağım. Yapmak isteyenlere umarım yardımcı olurum.
Öncelikle Abra uygulaması nedir? Kısaca Abra ; kapsamlı, saklama amaçlı bir kripto para cüzdanı ve borsası işleten bir finansal hizmetler ve teknoloji şirketidir.
Kampanya iki aşamadan oluşuyor;
Kampanya-1:
Cüzdanına 1.5$ değerinde herhangi bir kriptopara (örnek xrp) yolla, 1 gün cüzdanda tutun. 15$ ödülünü 7 gün içinde alabileceksiniz.
Kampanya-2:
Cüzdanına 15$ değerinde herhangi bir kriptopara yolla, 30 gün beklet. (Gönderilen miktarın 15$ altına düşmememesi gerekiyor. Bu sebeple biraz daha fazla yollayın)
25$ ödül 1 ay sonunda cüzdanına gelecektir.
Toplamda 15$+25$=40$ ödülü beraber çekebilirsiniz. Ödül CPRX Token olarak gelecek. Bittrex, Uniswap gibi borsalarda listelidir. Cüzdanda swap da yapıp XLM olarak çekebilirsiniz. Kyc işlemi için kimlik önyüz, arkayüz ve selfi gerekli.
Ödemeler her Salı ve Cuma Günleri yapılmakta. Ayrıca haftasonları bekleme süresine dahil değil.
Sorusu olan olursa yanıtlamaya çalışırım. Ben yaptım ilk kampanya hemen yattı ama pendingde şu anda bekliyor.
Öncelikle Abra uygulaması nedir? Kısaca Abra ; kapsamlı, saklama amaçlı bir kripto para cüzdanı ve borsası işleten bir finansal hizmetler ve teknoloji şirketidir.
Kampanya iki aşamadan oluşuyor;
25$ ödül 1 ay sonunda cüzdanına gelecektir.
Toplamda 15$+25$=40$ ödülü beraber çekebilirsiniz. Ödül CPRX Token olarak gelecek. Bittrex, Uniswap gibi borsalarda listelidir. Cüzdanda swap da yapıp XLM olarak çekebilirsiniz. Kyc işlemi için kimlik önyüz, arkayüz ve selfi gerekli.
Ödemeler her Salı ve Cuma Günleri yapılmakta. Ayrıca haftasonları bekleme süresine dahil değil.
Sorusu olan olursa yanıtlamaya çalışırım. Ben yaptım ilk kampanya hemen yattı ama pendingde şu anda bekliyor.