Neler Yeni

AC odyssey illa gold mu alınmalı?

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Arkadaşlar odyssey alıcam üstüne kalan parayla da başka oyun almayı düşünüyordum ama bir kaç yerde gold falan filan duymuştum.
Aşırı önemli mi? bir de voidu için indirim kodu var mı?
alabildiğin en yüksek paketi al sonuna kadar değer. Fate of atlantis falan çok aşırı iyi bence değer her kuruşuna. Steam linkimi bırakcam bir şey olursa yazarsın oyunu hala yüzde yüz yapamadım bu arada hala oynuyorum.

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar odyssey alıcam üstüne kalan parayla da başka oyun almayı düşünüyordum ama bir kaç yerde gold falan filan duymuştum.
Aşırı önemli mi? bir de voidu için indirim kodu var mı?
gold alırsan assassin's creed 3 remastered veriyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Voidu da ödeme ekranında hata veriyor çözümünü soruyor baya bir kişi konularda ama hala çözülmedi bir de Gold alırsan ac 3 remastered da geliyor olması lazım yanında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bune reis gold alınca ac 3 remastered mi veriyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Rogue fazla bilinmemesi ve oynanması Ubisoft yüzünden. Ac 4 Black Flag çok sevilince hemen sonrasında bunu yaptı oyuncular da oynamadı. Ac Unity de cod ghost gibi çok güzel vaatlerle duyuruldu ama vaatlerinin hepsini anlattığı gibi yapamadı ancak güzel oyundur.
Hocam peki 3 seçenek var şu an önümde, sizce hangisi.
1. Ac unity, rogue, odyssey gold.
2. ac unity, rogue ve farcry5
3.farcy5 ve dying light 2 veya ikisinden biri yerine ac unity ve rogue

Gerçi voidu dan bir şey alamıyorum hâla

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hocam peki 3 seçenek var şu an önümde, sizce hangisi.
1. Ac unity, rogue, odyssey gold.
2. ac unity, rogue ve farcry5
3.farcy5 ve dying light 2 veya ikisinden biri yerine ac unity ve rogue

Gerçi voidu dan bir şey alamıyorum hâla
Hocam bence FC5 DL2. DL2 ah üzümlü kekim 80 saat oynadım save dosyam silindi. Tam bir başyapıt. İlk oyunu 80 saatte bitirmiştim bunda daha yapabilecek çok şey vardı save silindi. Buna ben baya ön yargılıtıdk yargılıydım videolarda falan sanki vuruş hissi ve uzuv kesme azalmış diyordum ama hiç de öyle değil. Yan görev hikayeleri mükemmel The Witcher 3 seviyesinde bence. DL2 oynayınca Dl1 nasıl oynamışım dedim. Far cry 5 ise yakın zamanda herhangi bir far cry oyunu oynamadıysan alınır. Ben 2-3 yıldır düzgün bir far cry oynamam yoktu. Bunu aldım baya memnunum. Biraz da senin beklentine bağlı aslında.

Voidu steam kodumu verior
Aldığın oyunun platformu varsa oradan. Ubi oyunları ubisoft connect

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam bence FC5 DL2. DL2 ah üzümlü kekim 80 saat oynadım save dosyam silindi. Tam bir başyapıt. İlk oyunu 80 saatte bitirmiştim bunda daha yapabilecek çok şey vardı save silindi. Buna ben baya ön yargılıtıdk yargılıydım videolarda falan sanki vuruş hissi ve uzuv kesme azalmış diyordum ama hiç de öyle değil. Yan görev hikayeleri mükemmel The Witcher 3 seviyesinde bence. DL2 oynayınca Dl1 nasıl oynamışım dedim. Far cry 5 ise yakın zamanda herhangi bir far cry oyunu oynamadıysan alınır. Ben 2-3 yıldır düzgün bir far cry oynamam yoktu. Bunu aldım baya memnunum. Biraz da senin beklentine bağlı aslında.

Aldığın oyunun platformu varsa oradan. Ubi oyunları ubisoft connect
hocam odysseyden vazgeçtim, origins ve valhalla var zaten, onlar bittikten sonra canım çektiğinde alırım veya xboxtan oynarım.
fc5 ve dl2 ye yetmiyormus param, sadece dl2 mi alsam diyorum. ama bir yandan ac3 odyssey rogue ve unity de göz kırpıyor.
aşırı kararsız kaldım

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
hocam odysseyden vazgeçtim, origins ve valhalla var zaten, onlar bittikten sonra canım çektiğinde alırım veya xboxtan oynarım.
fc5 ve dl2 ye yetmiyormus param, sadece dl2 mi alsam diyorum. ama bir yandan ac3 odyssey rogue ve unity de göz kırpıyor.
aşırı kararsız kaldım
Origins ve Valhalla oynadıktan sonra diğer AC'ler kör olur 😂. Tek birini bile oynasan diğerlerine başladığın gibi sıkılacaksın. Özellikle Valhalla çok uzun. Klasik Ubisoft tarzı oyunlar olduğundan far cry ve assassin's creed. FC5 almayıp sadece DL2 alsan da olur. En azından arkaya müziği verir parkur ve yakın dövüş harikası bir oyun oynarsın. DL2'de beceri kullanımı çok çok iyi. Save gitmeden hemen önce tüm becerileri açıp Efsane olmuştum. İlk oyunda da tüm becerileri açıp Efsane olmuştum ama 4-5 beceri dışında çoğu boş ve can arttırma, staminaydı. Bunda staminaydı ve can inhibitör ile artıyor. Beceriler hem çok güzel ve oynanışını değiştirip enfes bir haz veriyor. Hele şu koşarak bir zombi üstünden zıplayıp baştan ile üstüne atlayarak ikiye bölme üfff( bazen kendimi cani görüyorum).

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Origins ve Valhalla oynadıktan sonra diğer AC'ler kör olur 😂. Tek birini bile oynasan diğerlerine başladığın gibi sıkılacaksın. Özellikle Valhalla çok uzun. Klasik Ubisoft tarzı oyunlar olduğundan far cry ve assassin's creed. FC5 almayıp sadece DL2 alsan da olur. En azından arkaya müziği verir parkur ve yakın dövüş harikası bir oyun oynarsın. DL2'de beceri kullanımı çok çok iyi. Save gitmeden hemen önce tüm becerileri açıp Efsane olmuştum. İlk oyunda da tüm becerileri açıp Efsane olmuştum ama 4-5 beceri dışında çoğu boş ve can arttırma, staminaydı. Bunda staminaydı ve can inhibitör ile artıyor. Beceriler hem çok güzel ve oynanışını değiştirip enfes bir haz veriyor. Hele şu koşarak bir zombi üstünden zıplayıp baştan ile üstüne atlayarak ikiye bölme üfff( bazen kendimi cani görüyorum).
Hocam ben genelde akıp giden hikayeleri seviyorum, öyle açık dünyada kasılmak falan pek benlik değil genelde. DL2 bu tarz bir oyun mu?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hocam ben genelde akıp giden hikayeleri seviyorum, öyle açık dünyada kasılmak falan pek benlik değil genelde. DL2 bu tarz bir oyun mu?
Tamamen senin nasıl gideceğine bağlı. Benim izlediğim kanallardan Mustafa Kadir 25, Enis Kirazoğlu 45, Dost Kayaoğlu 85 saatte bitirmişti oyunu. İlk oyun ana hikayesi çok kısa ve yüksek potansiyelli olmasına rağmen kötüydü. Dl2'de ana hikaye çok daha uzun ve daha güzel. Akıp giden oyunları seviyorsan Ubisoft oyunları neredeyse hiç uygun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,089
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7
Top Bottom