Neler Yeni

AC odyssey illa gold mu alınmalı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Siparişlerim kısmına oradan ödemeye devam et. Birkaç defa denersen o da kaybolacak. Ben 30 dk önce The Division aldım kod hâlâ gelmedi mail attım.
Hocam hala alamıyorum oyunu, nasıl düzelteceğim bu sorunu?
Bir de sorum olacak, ben de origins ve valhalla var. Sizce odyssey mi alayım yoksa
1690354321713.png

Bu 3 lemelerden biri mi, önerirseniz hangisi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam hala alamıyorum oyunu, nasıl düzelteceğim bu sorunu?
Bir de sorum olacak, ben de origins ve valhalla var. Sizce odyssey mi alayım yoksa
Alıntıyı görüntüle
Bu 3 lemelerden biri mi, önerirseniz hangisi?
Unity AC'nin olması gereken en iyi oyun yani AC'yi yansıtan en iyi oyun. Suikaste daha yakın. Rogue Black Flag ile çok benzer yakın zamanda Black Flag oynadıysan sıkar ama hikaye olarak da en iyisi ve farklı bakıyor hikayeye. Önceden Assassin olan birisi düşmanımız olan tapınakçılara dönüşüyor. Ac 3 bilmiyorum. Origins ve Valhalla varsa bence gerek yok. Hele yakın zamanda oynadıysan çabuk bayar

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Unity AC'nin olması gereken en iyi oyun yani AC'yi yansıtan en iyi oyun. Suikaste daha yakın. Rogue Black Flag ile çok benzer yakın zamanda Black Flag oynadıysan sıkar ama hikaye olarak da en iyisi ve farklı bakıyor hikayeye. Önceden Assassin olan birisi düşmanımız olan tapınakçılara dönüşüyor. Ac 3 bilmiyorum. Origins ve Valhalla varsa bence gerek yok. Hele yakın zamanda oynadıysan çabuk bayar
Hicbir ac oyununu oynamadim hocam,
Sadece origina ve valhallam var iste.
Ne onerirsiniz siz hangilerini alayim? 110 tl vr kartta

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hicbir ac oyununu oynamadim hocam,
Sadece origina ve valhallam var iste.
Ne onerirsiniz siz hangilerini alayim? 110 TL vr kartta
Bence Rogue almalısın diğer AC'lerden sonra biraz kafa dinleme ve çerez oyunu gibi gelir ama güzel. Korsanlık havasını da veriyor. Voidu'dan alacaksan al ama çünkü Steam'de ve Epic'te zamlandı o fiyatlara değmezler.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bence Rogue almalısın diğer AC'lerden sonra biraz kafa dinleme ve çerez oyunu gibi gelir ama güzel. Korsanlık havasını da veriyor. Voidu'dan alacaksan al ama çünkü Steam'de ve Epic'te zamlandı o fiyatlara değmezler.
Hocam rogue için
1690356139531.png

bu 3 ünü bir almam gerekiyor değil mi?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Rogue bağımsız diğerlerini almana gerek yok.
bu sitede hâla bu hatayı alıyorum hocam
1690357760303.png

Bir de sizce düz odyssey ve rogue mu yoksa bu bütçeye hangi oyunları önerirsiniz, sadece rogue alırsam 2 oyun daha alabiliyorum. veya düz odyssey

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
bu sitede hâla bu hatayı alıyorum hocam
Alıntıyı görüntüle
Bir de sizce düz odyssey ve rogue mu yoksa bu bütçeye hangi oyunları önerirsiniz, sadece rogue alırsam 2 oyun daha alabiliyorum. veya düz odyssey
Hocam 3 tane AC yerine bence 2 AC başka bir oyun al. Steam'de galiba yanlış fiyat var Far Cry 5 Gold Edition Standart sürüme göre baya ucuz ve galiba fc3 de veriyor. Valhalla ve Origins varken Odyssey hiç gerek yok bence. 3 oyun 500 saat sürer.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam 3 tane AC yerine bence 2 AC başka bir oyun al. Steam'de galiba yanlış fiyat var Far Cry 5 Gold Edition Standart sürüme göre baya ucuz ve galiba fc3 de veriyor. Valhalla ve Origins varken Odyssey hiç gerek yok bence. 3 oyun 500 saat sürer.
Hocam gold edition normalde de standarttan ucuz gözüküyor steame baktığımda. Ben de farcry 3 var zaten ama 5 önerirseniz 5 i de alayım. Başka oyun öneriniz varsa ona da bakabilirim
2 ac oyunu olarak unity ve rogue iyi midir?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam gold edition normalde de standarttan ucuz gözüküyor steame baktığımda. Ben de farcry 3 var zaten ama 5 önerirseniz 5 i de alayım. Başka oyun öneriniz varsa ona da bakabilirim
İyidir. Ben fc3 sonlara yaklaşıp salmıştım 3 yıl önce. Daha sonra epicten kuponla FC5 ve dl2 almıştım. 20 saat FC5 oynadım baya güzel. Eski fclerde olan artık bayma noktasına getiren bitki toplama, geliştirmeler, radyo kulelerini açmak falan kalmış ve baya bir Fast Travel noktası eklenmiş. Ben baya sevdim oyunu hava vasıtaları da gayet güzel. İlk başlarda para kazanmak zor gelebilir ama hiç de zor değil birkaç görev açınca o da geliyor. Beceri açmaya yarayan Perk ve para kazanmak için Mavi elmas gibi görünen görevler var onlar iyi. Oyunun baş kötüsü ve 3 kardeşi daha var. 3 bölgeye ayrılıyor bunlarda belli bir seviyeye gelince direk ara sahneye geçiyor en son seviyeye gelince de boss savaşı oluyor. En kolay bölge kızın bölgesi Faith.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Rogue fazla bilinmemesi ve oynanması Ubisoft yüzünden. Ac 4 Black Flag çok sevilince hemen sonrasında bunu yaptı oyuncular da oynamadı. Ac Unity de cod ghost gibi çok güzel vaatlerle duyuruldu ama vaatlerinin hepsini anlattığı gibi yapamadı ancak güzel oyundur.

Top Bottom