Neler Yeni

AC odyssey illa gold mu alınmalı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Tamamen senin nasıl gideceğine bağlı. Benim izlediğim kanallardan Mustafa Kadir 25, Enis Kirazoğlu 45, Dost Kayaoğlu 85 saatte bitirmişti oyunu. İlk oyun ana hikayesi çok kısa ve yüksek potansiyelli olmasına rağmen kötüydü. Dl2'de ana hikaye çok daha uzun ve daha güzel. Akıp giden oyunları seviyorsan Ubisoft oyunları neredeyse hiç uygun değil.
akip giden bir oneriniz var mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
akip giden bir oneriniz var mi?
Metro Serisi şu an epicte çok uygun fiyatta. Exodus Gold Edition almayı unutma 2 tane de enfes hikaye dlcsi var. Last light ve 2033 tamamen düz. Last light bitince dlcler de oynanabilir oluyor redux olanın içinde var zaten onlar da enfes. Exodus biraz daha farklı ama hikayeyi çok iyi sonlandırıyor. 3 tane açık dünya haritası var ama gta, Far cry gibi düşünme küçük şeyler ve hikaye ile bağlantılı. Mesela küçük ayıcık ve gitar var spoiler vermiyorum bu da hikaye ile bağlantılı onu alırsan iyi sona katkısı oluyor. Ayrıca iyi son yapmak önceki oyunlardaki kadar zor değil bunda ben ilk defa iyi sonda bitirdim. Gears 5 açık dünyası var yer yer ama metro exodus gibi küçük. Saf Tps aksiyon için birebir. Battlefield 1 enfes bir hikaye modu var 3 defa bitirdim. 5 farklı yerdeki 5 farklı gerçek savaş hikayelerini oynuyoruz ve o atmosferi enfes veriyor. Online oynarsan eğer o da bir başyapıt. Aynı atmosfer orada da var.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Metro Serisi şu an epicte çok uygun fiyatta. Exodus Gold Edition almayı unutma 2 tane de enfes hikaye dlcsi var. Last light ve 2033 tamamen düz. Last light bitince dlcler de oynanabilir oluyor redux olanın içinde var zaten onlar da enfes. Exodus biraz daha farklı ama hikayeyi çok iyi sonlandırıyor. 3 tane açık dünya haritası var ama gta, Far cry gibi düşünme küçük şeyler ve hikaye ile bağlantılı. Mesela küçük ayıcık ve gitar var spoiler vermiyorum bu da hikaye ile bağlantılı onu alırsan iyi sona katkısı oluyor. Ayrıca iyi son yapmak önceki oyunlardaki kadar zor değil bunda ben ilk defa iyi sonda bitirdim. Gears 5 açık dünyası var yer yer ama metro exodus gibi küçük. Saf Tps aksiyon için birebir. Battlefield 1 enfes bir hikaye modu var 3 defa bitirdim. 5 farklı yerdeki 5 farklı gerçek savaş hikayelerini oynuyoruz ve o atmosferi enfes veriyor. Online oynarsan eğer o da bir başyapıt. Aynı atmosfer orada da var.
Hocam metro serisini bitirdim, oynadığım en iyi oyunlardan biriydi gerçekten.
Gears 5 e de bakacağım.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam metro serisini bitirdim, oynadığım en iyi oyunlardan biriydi gerçekten.
Gears 5 e de bakacağım.
Biraz farklı bir oyun istersen Deathloop da güzel. Epicte indirimde. Gfn'de oynuyorum oyunları sadece. İngilizcem olsa devam ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaması var

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Biraz farklı bir oyun istersen Deathloop da güzel. Epicte indirimde. Gfn'de oynuyorum oyunları sadece. İngilizcem olsa devam ederdim

Yaması var
Hocam benim canım nedense dl2 çekti ya, assasin serisini bi düşündüm ama 2 oyun var diye 4 ünü birden almak mantıklı gelmedi, sevip sevmeyeceğimi bilmiyorum çünkü. farcry da çok çekmedi nedense. Normal de dl2 için çok önyargılıydım ama Enis Kirazoğlunun videosunu izleyince daha da alasım geldi.
Bunu daha uyguna almanın bir yolu var mı yoksa yapıştırıp geçeyim mi?
bir ara payday2 ile beraber ucuza alınabiliyordu dl2, öyle olursa yanında rogue da alırım tadından yenmez

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam benim canım nedense dl2 çekti ya, assasin serisini bi düşündüm ama 2 oyun var diye 4 ünü birden almak mantıklı gelmedi, sevip sevmeyeceğimi bilmiyorum çünkü. farcry da çok çekmedi nedense. Normal de dl2 için çok önyargılıydım ama Enis Kirazoğlunun videosunu izleyince daha da alasım geldi.
Bunu daha uyguna almanın bir yolu var mı yoksa yapıştırıp geçeyim mi?
bir ara payday2 ile beraber ucuza alınabiliyordu dl2, öyle olursa yanında rogue da alırım tadından yenmez
Şu an Steam'de Epic'te indirimde Nays ile %20 cashback var. Epic'te de ek %10 daha var ama Epic yüzünden save gitti. Payday ile alma yaz indirimindeydi.Steam'den alın her türlü değer

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Şu an Steam'de Epic'te indirimde Nays ile %20 cashback var. Epic'te de ek %10 daha var ama Epic yüzünden save gitti. Payday ile alma yaz indirimindeydi.Steam'den alın her türlü değer
Nays %20 veriyor mu hocam, paparadan alacaktım tam. Naystan steam de varsa alayım hemen. Sonra da şu voidu düzelirse rogue alırım.
Ama rogue mu unity mi orasını tam netleştiremedim

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Nays %20 veriyor mu hocam, paparadan alacaktım tam. Naystan steam de varsa alayım hemen. Sonra da şu voidu düzelirse rogue alırım.
Ama rogue mu unity mi orasını tam netleştiremedim
Evet Epic ve Steam %20 veriyor. Epicte ek %10 var ama save gidebilir bendeki gibi.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Arkadaşlar odyssey alıcam üstüne kalan parayla da başka oyun almayı düşünüyordum ama bir kaç yerde gold falan filan duymuştum.
Aşırı önemli mi? bir de voidu için indirim kodu var mı?
Voidu niye bu kadar ucuza satıyor acaba bilginiz var mı ?

Bende assassin's creed valhalla alıcamda acaba burdan mı alsam ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Bende assassin's creed valhalla alıcamda acaba burdan mı alsam ?
Ben valhalla aldım voidudan hesabımda duruyor şu an

Evet Epic ve Steam %20 veriyor. Epicte ek %10 var ama save gidebilir bendeki gibi.
Steamden aldım hocam, teşekkürler :)

• Beğen

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Ben valhalla aldım voidudan hesabımda duruyor şu an

Steamden aldım hocam, teşekkürler :)
Çok eskiden duymuştum voiduyu fifa 18 mi ne alıcaktım galiba ama almamıştım. Site güvenilir mi? bide ubisoft kodu olarak yolluyor galiba ama niye bu kadar ucuz onu anlamadım.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Çok eskiden duymuştum voiduyu fifa 18 mi ne alıcaktım galiba ama almamıştım. Site güvenilir mi? bide ubisoft kodu olarak yolluyor galiba ama niye bu kadar ucuz onu anlamadım.
Kod olarak değil hocam, hesabını giriyorsun hesabında aktif oluyor. Ben bir sıkıntı yaşamadım şu anlık güvenilir duruyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Kod olarak değil hocam, hesabını giriyorsun hesabında aktif oluyor. Ben bir sıkıntı yaşamadım şu anlık güvenilir duruyor.
Ben hesabı girdim olmadı. Mail attım birkaç şey yazdılar 3.konuşma sonrasında geri dönüş bitti. Kod olarak da görünmüyor. Başka ubi hesabıma da gitmiş olamaz.

Top Bottom