Neler Yeni

Ac ODYSSEY korsan nexte basılmıyor

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
İki cevabı var. Birincisi senin paran yetmediğinde fiziksel olarak herhangi bir aracı, eşyayı çalmadığın ya da çalınmış bir malı kullanman ne kadar kul hakkıysa bu da dijital ortamda öyle. Yani sen paran yetmiyor diye kalkıp anahtarı üstündeki bir arabayı alıp götürmüyosan kırılmış bir oyunu da indirip oynamamalısın. İkincisi çözüm olarak gamepass gibi hizmetlere başvurabilirsin. Aylık ücret karşılığında oynayabilirsin. Yaptığın her halükarda hakka giriyor.
Dijital ortamda aynı değil. Bir arabayı milyonlarca kişi çalabilir mi ? dijital ortamda böyle. Milyonlarca kişi indiriyor bu oyunları, arkadaşı linçlemek doğru değil.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Dijital ortamda aynı değil. Bir arabayı milyonlarca kişi çalabilir mi ? dijital ortamda böyle. Milyonlarca kişi indiriyor bu oyunları, arkadaşı linçlemek doğru değil.
Dostum insanların para verdiği oyunu korsan indirmek etik değil.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Türkiye'de isen etik kavramını esnetebilirsin.
Çok saçma düşünüyorsunuz. Adamlar aylarca emek vermiş, üstüne bir de bu oyunu satın alanlar var. Siz kalkmış etik kavramını esnetebilirsiniz diyorsunuz. Her gün sigara kullanan biri 1 hafta sigara içmese oyun alabiliyor. Korsan oyuna destek vermek bizim ülkemizde olmasa da aslında büyük bir ahlaksızlıktır.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
korsan oyun desteklemiyorsanız yazmayın konu korsan oyun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok saçma düşünüyorsunuz. Adamlar aylarca emek vermiş, üstüne bir de bu oyunu satın alanlar var. Siz kalkmış etik kavramını esnetebilirsiniz diyorsunuz. Her gün sigara kullanan biri 1 hafta sigara içmese oyun alabiliyor. Korsan oyuna destek vermek bizim ülkemizde olmasa da aslında büyük bir ahlaksızlıktır.
ikisi aynı şey değil ve sonuçta virüs riskini almış ve enis kirazoğlunun dediğini söylüyorum mantıklı geldiği için : hiç bir insana zorla orjinal oyun aldırtamazsın sorun şu parası olan insanların korsan oynaması.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Karşındaki ailen değil arkadaşın değil neden bu kadar kastın bilmiyorum. Sana bir zararı yok sen öyle diyince adam yine korsan indirecek. İstediğin kadar dil dök bir faydası yok hocam. Şu an dünyada şu saniye itibariyle binlerce kişi korsan yazılım indiriyor.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
korsan oyun desteklemiyorsanız yazmayın konu korsan oyun değil.

ikisi aynı şey değil ve sonuçta virüs riskini almış ve enis kirazoğlunun dediğini söylüyorum mantıklı geldiği için : hiç bir insana zorla orjinal oyun aldırtamazsın sorun şu parası olan insanların korsan oynaması.
Karşındaki ailen değil arkadaşın değil neden bu kadar kastın bilmiyorum. Sana bir zararı yok sen öyle diyince adam yine korsan indirecek. İstediğin kadar dil dök bir faydası yok hocam. Şu an dünyada şu saniye itibariyle binlerce kişi korsan yazılım indiriyor.
Ben korsan oynama demiyorum korsan oynayıp kendini acındırmana o kadar para veremem demene gerek yok. Oyun alınabilir seviyede almıyorsan senin tercihin firmaya laf atmaya gerek yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben korsan oynama demiyorum korsan oynayıp kendini acındırmana o kadar para veremem demene gerek yok. Oyun alınabilir seviyede almıyorsan senin tercihin firmaya laf atmaya gerek yok.
Zaten fiyatlandırma birim olarak yurtdışındaki gibi olsa korsan biter Türkiye'de.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Sen 25 TL bile veremiyorsan bunun Türkiye ile alakası yoktur.
Arkadaşın haberi yoktu indirimden, belkide parası yoktu. 25 Tl senin için büyük bir para olmayabilir ama başkaları için büyük bir para olabilir. Bunların hepsi ihtimal dahilinde.

Arkadaşım adam korsan indirmek istiyor, buna karışamassın. Fiyatları Avrupadaki gibi yap bakayım, herkes orjinal alır.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Arkadaşın haberi yoktu indirimden, belkide parası yoktu. 25 TL senin için büyük bir para olmayabilir ama başkaları için büyük bir para olabilir. Bunların hepsi ihtimal dahilinde.

Arkadaşım adam korsan indirmek istiyor, buna karışamassın. Fiyatları Avrupadaki gibi yap bakayım, herkes orjinal alır.
Paran yoksa almazsın bu kadar basit hala neyi savunuyorsun anlamıyorum?

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Top Bottom