M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,191
hocam oyun çok daha büyük78 Gb yer var steamda 46 yazıyor diye düşünemedim hiç.
hocam oyun çok daha büyük78 Gb yer var steamda 46 yazıyor diye düşünemedim hiç.
Ben kurallardan bahsetmedim. Senin para vererek satın aldığın bir oyunu insanların ücretsiz oynaması senin için etikse sen destek verebilirsin .Korsan oyunu sen desteklemiyorsun. Kurallarda korsana destek yasak yazmıyor. Korsan link paylaşmak yasak yazıyor.
Önceki oyunun aynısına türkiye şartlarında 270 tl istemek etik mi?Ben kurallardan bahsetmedim. Senin para vererek satın aldığın bir oyunu insanların ücretsiz oynaması senin için etikse sen destek verebilirsin .
Oyun şuan indirimde 80 TL geçen ay Epicten 25 TL civarına alabiliyordunuz. Tabi sizde bahane bolÖnceki oyunun aynısına türkiye şartlarında 270 TL istemek etik mi?
Witcher 3 çok daha iyi bir oyun özel fiyatlandırma ile indirimde 11 lira oluyor bu indirimde 80 TL?
İki cevabı var. Birincisi senin paran yetmediğinde fiziksel olarak herhangi bir aracı, eşyayı çalmadığın ya da çalınmış bir malı kullanman ne kadar kul hakkıysa bu da dijital ortamda öyle. Yani sen paran yetmiyor diye kalkıp anahtarı üstündeki bir arabayı alıp götürmüyosan kırılmış bir oyunu da indirip oynamamalısın. İkincisi çözüm olarak gamepass gibi hizmetlere başvurabilirsin. Aylık ücret karşılığında oynayabilirsin. Yaptığın her halükarda hakka giriyor.Önceki oyunun aynısına türkiye şartlarında 270 TL istemek etik mi?
Witcher 3 çok daha iyi bir oyun özel fiyatlandırma ile indirimde 11 lira oluyor bu indirimde 80 TL?
Oynamak için şuan zamanım var kuponlar her indirimde dağıtılmıyor oynayıp oynayamayacığımı bildiğim bir oyuna neden para vereyim?Oyun şuan indirimde 80 TL geçen ay Epicten 25 TL civarına alabiliyordunuz. Tabi sizde bahane bol
Oyunlar kopyalanabildiği için hırsızlık değil.İki cevabı var. Birincisi senin paran yetmediğinde fiziksel olarak herhangi bir aracı, eşyayı çalmadığın ya da çalınmış bir malı kullanman ne kadar kul hakkıysa bu da dijital ortamda öyle. Yani sen paran yetmiyor diye kalkıp anahtarı üstündeki bir arabayı alıp götürmüyosan kırılmış bir oyunu da indirip oynamamalısın. İkincisi çözüm olarak gamepass gibi hizmetlere başvurabilirsin. Aylık ücret karşılığında oynayabilirsin. Yaptığın her halükarda hakka giriyor.
Sen korsan oynamak için bahane arıyorsun başka cevabı yok arkadaşım iyi forumlarOynamak için şuan zamanım var kuponlar her indirimde dağıtılmıyor oynayıp oynayamayacığımı bildiğim bir oyuna neden para vereyim?
İstediği gibi açar konuyu konu site linki istemek değilse. Kurallarda korsana destek vermek yasak yazmıyor.paran yoksa oynamayacaksın oynayıp oynamayacağın burdakileri zerre ilgilendirmez her şeyin bir usulü var arkadaşı rapor ederseniz belki birdaha böyle bir konu açmaz
pekiİstediği gibi açar konuyu konu site linki istemek değilse. Kurallarda korsana destek vermek yasak yazmıyor.