Deneyip yazacağım teşekkür ederim de DSR dediğin VSR olmasın ?DSR aç, kartın çok güçlü. Odyssey biraz işlemci tabanlı diyebiliriz. O kartı öyle kullanması normal 1080p ayarlarda. DSR açıp çözünürlüğü 2k yap ondan sonra. Kenar yumuşatmaları da aç kullanım oranı düzelir.
Masaüstüne sağ tıkla ve denetim masasına gir. 3D Ayarlarının Yönetilmesi'ne gir ve dsr çarpanını 1,78 yap. Sonra çözünürlüğünü 2k yapabilirsin. Öyle dene ve kenar yumuşatmayı da aç oyunda. Hâlâ az kullanırsa DSR çarpanını 2.00 yap.Deneyip yazacağım teşekkür ederim de DSR dediğin VSR olmasın ?
Tm dır deniyorumMasaüstüne sağ tıkla ve denetim masasına gir. 3D Ayarlarının Yönetilmesi'ne gir ve dsr çarpanını 1,78 yap. Sonra çözünürlüğünü 2k yapabilirsin. Öyle dene ve kenar yumuşatmayı da aç oyunda. Hâlâ az kullanırsa DSR çarpanını 2.00 yap.
İşe yaradı, 90 larda seyir ediyo artık usage. Teşekkür ederimMasaüstüne sağ tıkla ve denetim masasına gir. 3D Ayarlarının Yönetilmesi'ne gir ve dsr çarpanını 1,78 yap. Sonra çözünürlüğünü 2k yapabilirsin. Öyle dene ve kenar yumuşatmayı da aç oyunda. Hâlâ az kullanırsa DSR çarpanını 2.00 yap.
Ne demek.Tm dır deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşe yaradı, 90 larda seyir ediyo artık usage. Teşekkür ederim