Çok iyiiiiUbisoft Store'de HOLIDAY22 koduna 90/45TL indirim var.
AC Valhalla 88tl olduğu için 2tl'lik dlc ekliyoruz.
Sepette toplam 46tl oluyor.
null
Become a legendary Viking on a quest for glory. Raid your enemies, grow your settlement, and build your political power.store.ubi.com
Child of Light - DLC 4
Included with Ubisoft+. Compare Child of Light Editions. Available on PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S.store.ubi.com
Alıntıyı görüntüle
Onu bilmiyorum hocam.bu 90/45 kuponundan kaç tane kullanabliyoruz?
Hocam siz oyunu aldıysanız sepete ekleyip deneyebilir misiniz?Onu bilmiyorum hocam.
Almadım hocam.Hocam siz oyunu aldıysanız sepete ekleyip deneyebilir misiniz?
hmm %67 indirimle bile 230 TL oluyomuş aynen alayım bari oynarım teşekürler
Bu arada oyun 160 gb mış öh yani.
Canlar kuponu ikinciye kullanabiliyor musunuz diye bi deneyebilir misiniz?Aldım teşekkürler
Ana hikayede Fenrir'i zincirleyip , lokiyi zopalayıp ragnaroku engellemiştik , nasıl ragnaroka gitti hikaye ?200 küsür saat devirdim ve ana hikaye, eivor'un hikayesi, ragnarök hikayesini final yaptılar. Dlc olarak tamamen değer en az 15-20 saat fazladan oyun süresi sunuyor. Oyun içinde kullanabileceğiniz silah ve zırhlar cabası.
Ben dlc adı olarak bahsetmiştim.Ana hikayede Fenrir'i zincirleyip , lokiyi zopalayıp ragnaroku engellemiştik , nasıl ragnaroka gitti hikaye ?
Sırf aklıma şu geldiği için almaktan vazgeçtim belki kararımı değiştirip alırım sonradan da bilmiyorumBu fiyatlara düştüyse 2023 yılında gamepass e gelir büyük ihtimal 45 TL'ye alınır ama yeni çıkan abudik gubidik oyunlar bile daha pahalı