🔥İndirim AC Valhalla 45TL

Ubisoft Store'de HOLIDAY22 koduna 90/45TL indirim var.
AC Valhalla 88tl olduğu için 2tl'lik dlc ekliyoruz.
Sepette toplam 46tl oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Çok iyiiii

Oyunun öncesi yada sonrası var mı?

Geçen sene de böyle kampanya ve kod vardı. Tüm AC ve Farcry serilerini 100 küsur TL'ye almıştım. Valhalla ve Farcry 6 kalmıştı. Farcry 6 yı alabilirim belki bi ihtimal. Mirage çıksaydı iyi olacaydı.
Haber verdiğin için teşekkürler dostum.

Edit: Irkçı ubisofta para kaptırmam. Unutmuşum bu sözümü.

Son düzenleme:
200 küsür saat devirdim ve ana hikaye, eivor'un hikayesi, ragnarök hikayesini final yaptılar. Dlc olarak tamamen değer en az 15-20 saat fazladan oyun süresi sunuyor. Oyun içinde kullanabileceğiniz silah ve zırhlar cabası.

Bu fiyatlara düştüyse 2023 yılında gamepass e gelir büyük ihtimal 45 TL'ye alınır ama yeni çıkan abudik gubidik oyunlar bile daha pahalı

200 küsür saat devirdim ve ana hikaye, eivor'un hikayesi, ragnarök hikayesini final yaptılar. Dlc olarak tamamen değer en az 15-20 saat fazladan oyun süresi sunuyor. Oyun içinde kullanabileceğiniz silah ve zırhlar cabası.
Ana hikayede Fenrir'i zincirleyip , lokiyi zopalayıp ragnaroku engellemiştik , nasıl ragnaroka gitti hikaye ?

Ana hikayede Fenrir'i zincirleyip , lokiyi zopalayıp ragnaroku engellemiştik , nasıl ragnaroka gitti hikaye ?
Ben dlc adı olarak bahsetmiştim.
Ek olarak maalesef dlc dışında ben hikayeyi bitirince ragnarök'a bir bug yüzünden (ya da benim becereksizliğimden) dlcye devam edemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme gelmeseydi baya bir süre oyun yüzüne bakmayacaktım. 2 ay kadar önce bırakmıştır. Güncelleme gelince tekrar indirdim. Muhtemelen sorun yaşadığım yerde tekrar indirince düzeldi.

Bu fiyatlara düştüyse 2023 yılında gamepass e gelir büyük ihtimal 45 TL'ye alınır ama yeni çıkan abudik gubidik oyunlar bile daha pahalı
Sırf aklıma şu geldiği için almaktan vazgeçtim belki kararımı değiştirip alırım sonradan da bilmiyorum

Geri