Ac: Valhalla dan önce ac: Oddyssey e başlanırmı

Aususlike

80+
Reaksiyon skoru
129
Selamlar. Yeni pc aldım. Sizce Valhalla dan önce Oddyssey oynanır mı. Eyer ilk Valhalla oynarsam büyük ihtimalle Bi daha Oddyssey e başlamam. Oddyssey lede başlarsam valhalla yı sonra Bi iki ay sonra başlarım. Valhalla nın daha iyi olduğunu biliyorum ama Oddyssey Valhalla dan bazı farklılıkları varmış

Selamlar. Yeni pc aldım. Sizce Valhalla dan önce Oddyssey oynanır mı. Eyer ilk Valhalla oynarsam büyük ihtimalle Bi daha Oddyssey e başlamam. Oddyssey lede başlarsam valhalla yı sonra Bi iki ay sonra başlarım. Valhalla nın daha iyi olduğunu biliyorum ama Oddyssey Valhalla dan bazı farklılıkları varmış
Neden Valhalladan sonra Odyssey oynamayasın ki? Hikaye olarak bi bağlılıkları yok istediğinden başlayabilirsin.

Rdr 2 den sonra Hl 1 oynayanlar var. Pek fark etmez.

hikaye olarak bağlantı yok ama valhalla witcher tarzı olduğu için valhalladan sonra odysey oynarsan valhallının mekaniğine alıştığın için odyseyde birazcık failleyebilirsin çünkü valhalla bildiğin god of war , witcher tarzı

Geri