Neler Yeni

[email protected] mail geldi tıkladım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
knk şifreleri değişti isen başka bişi yok tek kalan beklemek bide hesaplara nerden giriş yapıldığına bak belki hangi cihazdan ve nerden giriş yapıldığını bulursun
pc ve tel görünüyor başka yok şuanlık sanırım

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
iki cihazda seninse hesaba girememişler şuanlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ayrıca amazon a kredi kartı falan kayıtlı ise sil onları
amazonda papara kartım ekli nasıl kaldırıcam

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
bilmiyorum knk google dan bakarak yap ama kaldır kart bilgilerini
kaldırdım şimdi benim hesapta çift doğrulama var ama şifre yanlış falan diyo çalınabilirmi hesap şifremi değişti anlamadım ki

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kaldırdım şimdi benim hesapta çift doğrulama var ama şifre yanlış falan diyo çalınabilirmi hesap şifremi değişti anlamadım ki
bilmiyorum knk belki değişmiştir maili falan bi yere yazdınmı knk nasıl patladı mail

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
bilmiyorum knk belki değişmiştir maili falan bi yere yazdınmı knk nasıl patladı mail
bak şimdi amazondan mail geldi tıkladım baktım başka gmail uzantılı tırstım konu vs açtım korkudan şifreleri yenilemeye başladım her şeyi yeniledim tüm epostaları falan telefondan da şifreleri girmeye başladım malum hesaba geldim hata verdi pcden ayar yapmak için girdim yetki için şifre istedi hata verdi şimdi google dedi 6 saat içinde mail gelcek hesap şuan çalındıysa inşallah gitmez drivede bir sürü fotoğrafım vs hayatımda ilk defa böyle şey yaşadım elim ayağım çok fena

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bak şimdi amazondan mail geldi tıkladım baktım başka gmail uzantılı tırstım konu vs açtım korkudan şifreleri yenilemeye başladım her şeyi yeniledim tüm epostaları falan telefondan da şifreleri girmeye başladım malum hesaba geldim hata verdi pcden ayar yapmak için girdim yetki için şifre istedi hata verdi şimdi google dedi 6 saat içinde mail gelcek hesap şuan çalındıysa inşallah gitmez drivede bir sürü fotoğrafım vs hayatımda ilk defa böyle şey yaşadım elim ayağım çok fena
google geri döner umarım arada hesaba giriş yapan cihazlara bak senin cihazlarından farklı bi cihaz olursa yaz

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
telefon da güvenlik kısmında cihazlarınız yazar bilgisayardada aynı şekilde
evet şuanda sadece bilgisayarım var telefon var ama onda kapalı çünkü yanlış dedi şimdi sanırım şirfeyi yanlış girdim diyecem ama şifreyi değiştirirken 2 kere yazdım yanlış yazma ihtimalim bilmiyorum ya sıyırdım iyice

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
evet şuanda sadece bilgisayarım var telefon var ama onda kapalı çünkü yanlış dedi şimdi sanırım şirfeyi yanlış girdim diyecem ama şifreyi değiştirirken 2 kere yazdım yanlış yazma ihtimalim bilmiyorum ya sıyırdım iyice
şifremi unuttum a basıp şifreyi değiştirmeyi dene

Top Bottom