https://wraithesports.com/products/spirit-of-aim-pro-mousepad?variant=48788247576769 bunuda önerebilirim bende kullanıyorumBu 4 mousepad arasındayım, siz ne düşünüyorsunuz? Control veya hybrid arıyorum, Valorant oynuyorum.
Freefall Control V3 sert bir yapıda. Sunset ise yumuşak. Ne tarz seviyorsun ona göre bak. Feng ling'de slow control ve yumşak olması lazım ama kullanmadım o yüzden bilmiyorum.Bu 4 mousepad arasındayım, siz ne düşünüyorsunuz? Control veya hybrid arıyorum, Valorant oynuyorum.
Hocam genellikle hem fps, hem hikayeli oyunlar oynuyorum fakat çoğunlukla fps, o yüzden control veya hybrid istiyorum. Şu an kullandığım mouse pad çok kaliteli olmadığından öok da bilemiyorum ne istediğimi, ama ne çok içe gömülsün, ne de çok sert olsun isterim. Hangisini önerirsiniz?Freefall Control V3 sert bir yapıda. Sunset ise yumuşak. Ne tarz seviyorsun ona göre bak. Feng ling'de slow control ve yumşak olması lazım ama kullanmadım o yüzden bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aklıma gelmişken de ekleyim. Freefall 1 tık daha hızlı kaçıyor sunset'e nazaran.
Wraith Ace Sunset al ozaman.Hocam genellikle hem fps, hem hikayeli oyunlar oynuyorum fakat çoğunlukla fps, o yüzden control veya hybrid istiyorum. Şu an kullandığım mouse pad çok kaliteli olmadığından öok da bilemiyorum ne istediğimi, ama ne çok içe gömülsün, ne de çok sert olsun isterim. Hangisini önerirsiniz?
Sağolun hocam.Wraith Ace Sunset al ozaman.