Oled yanardan kastınız nedir hocam? Bende oled monitör düşünüyordum.Dostum ips panellerin klasik sorundur. Va iyi renk vermez, oled yanar, ıps de ışık sızması yapar. Ama az ama çok bütün ips panellerde var. Seni rahatsız etmediyse güzel günlerde kullan.
Dostum oled paneller özellikle tvlerde ve telefonlarda uzun zamandır kullanılıyor. Eskiden oled yanıkları çok sık gözüküyordu. Şuan yanma ihtimali çok düşük ama hala oled yanığı olan cihazlar var. Oled panelin bu probleminin tamamen çözdüğü söylenemez yani. Oled burn-in yazarak bakabilirsin.Oled yanardan kastınız nedir hocam? Bende oled monitör düşünüyordum.
Yeni bitmiş. Kasım indirimden sonrada 7400e çıkmıştı ama yaklaşık 2-3 haftadır yine 6400dü. Takip edin düşer yine heralde.7400 gözüküo
asansör var. en üst yükseklikte. fotoğraflarda tabladan ve masadan olan ölçümler.Asansör varmı bide masa ile çerçeve arası kaç cm hocam bi ölçüp yazabilirmisin ona göre düşünüyorumda
Arkadaşlar monitörü kullananlar sağ ya da sol (üst tarafı) cercevenin resmini atabilirmi
epeynasıl yani ? neye göre en yakın rakibi 10k asus?