Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Acer 2k 165 hz monitör 3599 TL🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erhan Erhan
4700 liraya şöyle bir model var. Bence al sat yapmak için alınmaz. Monitör satmak diğer bileşenlere göre 1 tık daha zor.

BabaVoss7

80+ Silver

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Hocam taş gibi bende eleştiri yaparsam katlanma olayı çabuk kapanıyor o kadar
kulak yerlerini o kadar dar yapmışlar ki bu yüzden iade etmeyi bile düşünmüştüm ama müzikte ses kalitesi aşırı hoşuma gidince vazgeçtim niye o kadar ufak kulak deliği yapmışlar hala anlamıyorum ama :D kulağım ufak ama o bile tam sığmıyor :D umarım hep memnun kalırız iyi geceler dilerim :)

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kerem Macit
Bu monitör laptopa bağlanıyor mu acaba merakımdan soruyorum?

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Ndkxkd 2 tane aldık kral sıkıntı yok filan dkxkdyokya ikinciyi geçen haftaki ultrawide ekran aldım lgyi oda fiyat iyiydi. Üçüncü isteöiyorumda satılırmı acaba. Çok kişi aldı çünkü baksana
ahahaha haklısın umarım satılıyordur tongaya gelirsen bir kol boşta kalacak tişört asmak için :) en kötü bunu da kullanırsın ya dert etme 3lü monitör yaparsın yayıncı falan olursun belki :)

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
kulak yerlerini o kadar dar yapmışlar ki bu yüzden iade etmeyi bile düşünmüştüm ama müzikte ses kalitesi aşırı hoşuma gidince vazgeçtim niye o kadar ufak kulak deliği yapmışlar hala anlamıyorum ama :D kulağım ufak ama o bile tam sığmıyor :D umarım hep memnun kalırız iyi geceler dilerim :)
Hocam beni o rahatsız etmedi tam boy kulağımı içine alanlarda benim hoşuma gitmiyor. Tahminimce o boşluğu tamamen akustik amaçlı bırakmışlar. Tamamen kişisel bi tercih ben sevdim tek problemi böyle çıkardığımda dur abi katlalınıyım ben demesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitör laptopa bağlanıyor mu acaba merakımdan soruyorum?
Hdmi veya dvi çıkışı varsa bağlarsın. Yoksada bir yöntemi vardır. Laptopda çıkış olsunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kerem Macit
Neden bağlanmasın
Bilgim yokta o yüzden soruyorum teşekkürler :)

Hocam beni o rahatsız etmedi tam boy kulağımı içine alanlarda benim hoşuma gitmiyor. Tahminimce o boşluğu tamamen akustik amaçlı bırakmışlar. Tamamen kişisel bi tercih ben sevdim tek problemi böyle çıkardığımda dur abi katlalınıyım ben demesi

Hdmi veya dvi çıkışı varsa bağlarsın. Yoksada bir yöntemi vardır. Laptopda çıkış olsunda
Eyvallah

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
evet koyu detaylı bir ses düzeni var kulaklığın hayatımda kullandığım en düşük bass düzeyine sahip kulaklık baş ağrıtmıyor bu sebeple katlanma olayında haklısın kasasını çok sevemedim ondan kaynaklı işte ama 600tlydi zaten fazlasını beklemek doğru olmazdı

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
evet koyu detaylı bir ses düzeni var kulaklığın hayatımda kullandığım en düşük bass düzeyine sahip kulaklık baş ağrıtmıyor bu sebeple katlanma olayında haklısın kasasını çok sevemedim ondan kaynaklı işte ama 600tlydi zaten fazlasını beklemek doğru olmazdı
Abi ben hep süper bass yazan kulaklıklardan uzak durdum Clear crystal sound fln. Tercihim oldu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom