Acer 5 nitro rtx 3070 ryzen 7 6800h alınır mı

Reaksiyon skoru
1
(konu açma meselesinde yeniyim kusurum varsa kusura bakmayın şimdiden teşekkürler)Böyle bı sistem gördüm fiyat olarak sormuyorum bu cihaz hangi fiyatı hak ediyor gibisinden bı soru ona göre o fiyata bulursan al gibi bı öneri de bulunursanız sevinirim çok sıcak bakılan bı laptop diye gördüm fan sesi bostayken kullanımı nasıl misal ben hep boşta kulanirim büyük ihtimalle ama haftada bir bı oyuna girdiğimde oynatmasini da isterim ekstra yazılımla uğraşıyorum sizce uygun bı Bilgisayar mı sevdiğim oyunlar (rdr2 ,last of us )gibi ağır oyunlar bu arada

Yani boşta iken pek ses çıkmaz bilgisayarlardan genel olarak. Öte yandan gaming bir laptopta çokta sese takılmamak lazım tabii yükte iken bahsediyorum çünkü hepsi uçak olucaktır. Öte yandan güzel modeldir ama uygun bir fiyatta, malum bir tık eskidide ve fiyatına göre mantıklı seçim olur.

(konu açma meselesinde yeniyim kusurum varsa kusura bakmayın şimdiden teşekkürler)Böyle bı sistem gördüm fiyat olarak sormuyorum bu cihaz hangi fiyatı hak ediyor gibisinden bı soru ona göre o fiyata bulursan al gibi bı öneri de bulunursanız sevinirim çok sıcak bakılan bı laptop diye gördüm fan sesi bostayken kullanımı nasıl misal ben hep boşta kulanirim büyük ihtimalle ama haftada bir bı oyuna girdiğimde oynatmasini da isterim ekstra yazılımla uğraşıyorum sizce uygun bı Bilgisayar mı sevdiğim oyunlar (rdr2 ,last of us )gibi ağır oyunlar bu arada
Soba gibi bir cihaz aynı işlemcinin 3060lısınu kullanmıştım önermem.

İşte t öyle olunca da kafa karışıyor sizin kadar deneyimli değilim hata ömrümde elime 2 3 defa laptop almisimdir belki yani alsam her yönden kulanirim büyük ihtimalle oyun için kulanirken ses çıkarsa yada hafif isinsa sorun değil ama onun dışında kulanirken şarjı gitmesin enzaindan 5 saat 4 saat kadar yada fan sesi ısınma sorunu olmasın böyle bı laptop onerebilirmisiniz gerçi çok şey de istedim d. Teşekkür tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,916
Üyeler
173,896
Son üye
grkemx
Geri