Acer 5 nitro rtx 3070 ryzen 7 6800h alınır mı

Reaksiyon skoru
7
(konu açma meselesinde yeniyim kusurum varsa kusura bakmayın şimdiden teşekkürler)Böyle bı sistem gördüm fiyat olarak sormuyorum bu cihaz hangi fiyatı hak ediyor gibisinden bı soru ona göre o fiyata bulursan al gibi bı öneri de bulunursanız sevinirim çok sıcak bakılan bı laptop diye gördüm fan sesi bostayken kullanımı nasıl misal ben hep boşta kulanirim büyük ihtimalle ama haftada bir bı oyuna girdiğimde oynatmasini da isterim ekstra yazılımla uğraşıyorum sizce uygun bı Bilgisayar mı sevdiğim oyunlar (rdr2 ,last of us )gibi ağır oyunlar bu arada

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Yani boşta iken pek ses çıkmaz bilgisayarlardan genel olarak. Öte yandan gaming bir laptopta çokta sese takılmamak lazım tabii yükte iken bahsediyorum çünkü hepsi uçak olucaktır. Öte yandan güzel modeldir ama uygun bir fiyatta, malum bir tık eskidide ve fiyatına göre mantıklı seçim olur.

(konu açma meselesinde yeniyim kusurum varsa kusura bakmayın şimdiden teşekkürler)Böyle bı sistem gördüm fiyat olarak sormuyorum bu cihaz hangi fiyatı hak ediyor gibisinden bı soru ona göre o fiyata bulursan al gibi bı öneri de bulunursanız sevinirim çok sıcak bakılan bı laptop diye gördüm fan sesi bostayken kullanımı nasıl misal ben hep boşta kulanirim büyük ihtimalle ama haftada bir bı oyuna girdiğimde oynatmasini da isterim ekstra yazılımla uğraşıyorum sizce uygun bı Bilgisayar mı sevdiğim oyunlar (rdr2 ,last of us )gibi ağır oyunlar bu arada
Soba gibi bir cihaz aynı işlemcinin 3060lısınu kullanmıştım önermem.

İşte t öyle olunca da kafa karışıyor sizin kadar deneyimli değilim hata ömrümde elime 2 3 defa laptop almisimdir belki yani alsam her yönden kulanirim büyük ihtimalle oyun için kulanirken ses çıkarsa yada hafif isinsa sorun değil ama onun dışında kulanirken şarjı gitmesin enzaindan 5 saat 4 saat kadar yada fan sesi ısınma sorunu olmasın böyle bı laptop onerebilirmisiniz gerçi çok şey de istedim d. Teşekkür tekrardan

Bu devirde 30 serisi laptop artık bence fazla tercih edilmemeli, en az 4060 felan bakın.

Bu devirde 30 serisi laptop artık bence fazla tercih edilmemeli, en az 4060 felan bakın.
Öneriniz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneriniz varmı
İkinci el alacam laptop 30 bin civarı bütçe 35 e de çıkarım da çok tercihim değil

Hocam 30 serisi olunca ne oluyor bu arada

Öneriniz varmı

İkinci el alacam laptop 30 bin civarı bütçe 35 e de çıkarım da çok tercihim değil

Hocam 30 serisi olunca ne oluyor bu arada
30 serisi çok eskidi üstüne iki seri daha çıktı o yüzden tercih edilmemeli.

30 serisi çok eskidi üstüne iki seri daha çıktı o yüzden tercih edilmemeli.
Hocam halen coj iyi iş çıkarmıyorumu FPS testine baktım rdr gibi bir oyunda ful ayqrlarda 100fps aldığı lni gördüm tabi siz daha iyi bilirsiniz

Hocam halen coj iyi iş çıkarmıyorumu FPS testine baktım rdr gibi bir oyunda ful ayqrlarda 100fps aldığı lni gördüm tabi siz daha iyi bilirsiniz
tabii ki hala seviyeleri yeterli ancak eskidi, güncel kalmak her zaman iyidir. Bütçe yoksada güzel bir tercih. Nvidia desteğini sürdürdüğü sürece oyun oynatma konusunda yeterli olacaktır.

tabii ki hala seviyeleri yeterli ancak eskidi, güncel kalmak her zaman iyidir. Bütçe yoksada güzel bir tercih. Nvidia desteğini sürdürdüğü sürece oyun oynatma konusunda yeterli olacaktır.
En basitinden Frame Gen desteği yok, sıfır olarak 30 serisi laptoplar alınmaz para israfı, ikinci else olabilir

Peki 4 5 yıl boyunca en azından götürmesi gerekiyor yeterli mi bu yada güncel bı sevdiğiniz bilgisayar varmı

En basitinden Frame Gen desteği yok, sıfır olarak 30 serisi laptoplar alınmaz para israfı, ikinci else olabilir
İkinci el alacam ama tam olarak hangi Bilgisayar alacağıma karar vermedim siz ne önerirsiniz kulanip sevdiğiniz bı bilgisayar varmı diz üstü

Peki 4 5 yıl boyunca en azından götürmesi gerekiyor yeterli mi bu yada güncel bı sevdiğiniz bilgisayar varmı

İkinci el alacam ama tam olarak hangi Bilgisayar alacağıma karar vermedim siz ne önerirsiniz kulanip sevdiğiniz bı bilgisayar varmı diz üstü
Ben ASUS TUF A15 kullanıyorum memnunum her şey bütçeye göre belirlenir bütçen ne kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri