Neler Yeni

🔥İndirim 💥ACER 5500U RTX 3050 LAPTOP 12.999 💥

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
satıcı dolandırıcı değilde büyük ihtimal yanlış fiyat. sordum eğer doğru fiyatsa o değil bunu alacağım
tüm ürünlerinde indirimli son 5 ürün yazıyor
bilemedim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

satıcı dolandırıcı değilde büyük ihtimal yanlış fiyat. sordum eğer doğru fiyatsa o değil bunu alacağım
cevap gelirse haber bekliyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
buna 2x16gb yapıcam ama önce 1 tane almak istiyorum. laptop ramlarini hiç bilmiyorum. nasıl bir ram almalıyım? mhz ve uyumluluk için soruyorum.
bu nasıldır?
daha iyisi varsa tavsiyeniz nedir?

Furkanozr

80+ Silver
buna 2x16gb yapıcam ama önce 1 tane almak istiyorum. laptop ramlarini hiç bilmiyorum. nasıl bir ram almalıyım? mhz ve uyumluluk için soruyorum.
bu nasıldır?

Son düzenleme:

Mr. Teddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Eren
İşlemcisi çok kötü ve ekran kartının Watt'ı düşük. Tabii fiyat yine iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
laptop un üstündeki ramle ilgili bilgi bulamadım. tahminimce 3200mhz diye bunu düşünüyorum ama cl değerleri yüksek geldi. laptopda bu cl değerleri normal mi?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
bu nasıldır?
Maalesef ki ram arttırılamıyor. Daha doğrusu kapağı açmak garanti dışı bırakıyor. Eğer böyle olmasaydı bende alacaktım. 8gb ramlede hiçbirşey yapılamaz. 2 yıl sonra ekleme yaparsın dicem fakat o zamana hem ekran kartı hem işlemci yetmez.

Top Bottom