Ben tft oynamak ve office işleri için aldım iş görür heraldeoyun kaldırır mı?
silkroad da aynı anda 2 hesap açar mı sence ?Ben tft oynamak ve office işleri için aldım iş görür heralde
Valla bilmiyorum gaming performansı o kadar iyi olmayabilir ama silkroadı kaldırır diye düşünüyorumsilkroad da aynı anda 2 hesap açar mı sence ?
Evet 1 hafta kullanıp iade ettiğim laptop olduAmazon destekle nasıl iletişime geçebilirim? Biraz göz gezdirdim ama bulamadım, şimdi ben bu cihazı alsam 3-5 gün kullanıp memnun kalmasam ve "performansını beğenmedim" deyip iade edebiliyor muyum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
böyle bir cevap geldi
Alıntıyı görüntüle
oyun oynamıyorsan hiç gerek yok işini görür.Kendi sitesinde ve epeyde ıps yazıyor
Bilgisayar mühendisliği okuyacam iş görür mü. Pil performansı önemli, 25k ya 3050li laptop almaya gerek var mı
Ram yükseltme sadece serviste. Yoksa garanti dışı kalıyorBuna benzer bir laptop almıştım. Fifa 25 oynadım sorun yoktu, lol de 60fps sorunsuz oynadım. 32gb ram yapmıştım ben, bu da tek slot 16gb demiş birisi yorumda 32 yapın yüzde 30 performans farkı oluyor demiş neye göre bilmiyorum. Basit oyunlarda idarelik performans alınabilir 32ramle.
TravelMate P4 i5-1335U modeli ara sıra 14k fiyata satılıyor, o satılmadığı takdirde alınabilir.@MoonWalk hocam alınır mı daha önce hep 8gb ram olanı indirime giriyodu
Ddr5 mi bu
@MoonWalk hocam alınır mı daha önce hep 8gb ram olanı indirime giriyodu