❌İndirim Bitti! ACER AG15-51P-51XY Intel Core I5-1334U, 16GB RAM, 512 SSD, 13485 TL

Panel wuxga yani video izlerken altta ve üstte siyah bar var, almadan önce dikkat edin.

DAHİLİ GRAFİK BİRİ Mİ İLE OYUN OYMAMIR MI

Amazon destekle nasıl iletişime geçebilirim? Biraz göz gezdirdim ama bulamadım, şimdi ben bu cihazı alsam 3-5 gün kullanıp memnun kalmasam ve "performansını beğenmedim" deyip iade edebiliyor muyum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir cevap geldi

1756724058473.webp

Son düzenleme:
Amazon destekle nasıl iletişime geçebilirim? Biraz göz gezdirdim ama bulamadım, şimdi ben bu cihazı alsam 3-5 gün kullanıp memnun kalmasam ve "performansını beğenmedim" deyip iade edebiliyor muyum?

böyle bir cevap geldi

Alıntıyı görüntüle
Evet 1 hafta kullanıp iade ettiğim laptop oldu

Kendi sitesinde ve epeyde ıps yazıyor

Bilgisayar mühendisliği okuyacam iş görür mü. Pil performansı önemli, 25k ya 3050li laptop almaya gerek var mı
oyun oynamıyorsan hiç gerek yok işini görür.

Buna benzer bir laptop almıştım. Fifa 25 oynadım sorun yoktu, lol de 60fps sorunsuz oynadım. 32gb ram yapmıştım ben, bu da tek slot 16gb demiş birisi yorumda 32 yapın yüzde 30 performans farkı oluyor demiş neye göre bilmiyorum. Basit oyunlarda idarelik performans alınabilir 32ramle.

Buna benzer bir laptop almıştım. Fifa 25 oynadım sorun yoktu, lol de 60fps sorunsuz oynadım. 32gb ram yapmıştım ben, bu da tek slot 16gb demiş birisi yorumda 32 yapın yüzde 30 performans farkı oluyor demiş neye göre bilmiyorum. Basit oyunlarda idarelik performans alınabilir 32ramle.
Ram yükseltme sadece serviste. Yoksa garanti dışı kalıyor

@MoonWalk hocam alınır mı daha önce hep 8gb ram olanı indirime giriyodu
TravelMate P4 i5-1335U modeli ara sıra 14k fiyata satılıyor, o satılmadığı takdirde alınabilir.

Ddr5 mi bu

@MoonWalk hocam alınır mı daha önce hep 8gb ram olanı indirime giriyodu
2 ddr5 slotu varmış ben onboard sanıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye