Demacia'lı Master Yi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,953
Acer Aspire 3 %5 indirimde öğrenci olan arkadaşlar vergi iadesi sonrasında ortalama 5.632,43₺-6819,70₺'ye almış olacak.
vergi iadesimi yapılıyor ben acık oğretim öğrencisiyim indirimden faydalanabiliyormuyumAcer Aspire 3 %5 indirimde öğrenci olan arkadaşlar vergi iadesi sonrasında ortalama 5.632,43₺-6819,70₺'ye almış olacak.
Alıntıyı görüntüle
Öğrenciye verilen vergi iadesi laptop, tabletlerde %16,7. Bahsettiğiniz rakamlara kadar düşmez, 7500₺'ye düşer iadeyle.Acer Aspire 3 %5 indirimde öğrenci olan arkadaşlar vergi iadesi sonrasında ortalama 5.632,43₺-6819,70₺'ye almış olacak.
Alıntıyı görüntüle
örgün öğretim faydalanabiliyor sadece.vergi iadesimi yapılıyor ben acık oğretim öğrencisiyim indirimden faydalanabiliyormuyum
gsb sitesinden bilgisayar vergi iadesi bölümünden alınıyor.vergi iadesini nerden alacaz?
vergi iadesi benim bildiğim indirimsiz fiyatından veriliyor ondan öyle hesapladım.Öğrenciye verilen vergi iadesi laptop, tabletlerde %16,7. Bahsettiğiniz rakamlara kadar düşmez, 7500₺'ye düşer iadeyle.
bu fiyata sıfır cihaz daha ne istiyorsun kardo durumu olmayanlar faydalansın diye paylaştım.İşlemci her ne kadar yeni 7. nesil dursa da zen2 olduğu için kötü
Doğrudur hocam tam bilgim yok o konuda. Ama öyleyse de alınacak iade 100 tl civarı artar 7.5 değil de 7.400e gelirvergi iadesi benim bildiğim indirimsiz fiyatından veriliyor ondan öyle hesapladım.
Doğrudur yanlıış hesaplamış olabilirim.Doğrudur hocam tam bilgim yok o konuda. Ama öyleyse de alınacak iade 100 tl civarı artar 7.5 değil de 7.400e gelir
Fatura tutarı neyse onun üzerinden vergi iadesi yapılır tabii ki. Ödenmemiş verginin (indirim öncesi tutarın) iadesi olur mu hiç?vergi iadesi benim bildiğim indirimsiz fiyatından veriliyor ondan öyle hesapladım.