Neler Yeni

🔥İndirim Acer Aspire 5 A515 11.900 TL 🔥🔥

ruaF1912

80+ Bronze

ConquerorXIV

80+ Gold

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ömer
9-10 bandına öneri alabilir miyim ? oyun bulgisayarımı satıp acer nitro buna geçmek mantıklı mı bir yıllık laptop mühendislik programları kurulacak

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ali
Fiyatı iyi. Ekranı ips, depolaması yeterli. İşlemcisi bu fiyatta bulunmaz nimet. 8gb ram eklemesi ile çoğu alt-orta segment oyunu oynatacaktır.

Satıcının hepsiburada olması değişim veya iade etme imkanları açısından önemli.
Ram 4+4 şeklinde geliyor diye bir forumda yazmışlar. Öyle ise iki Rami satıp 8+8 yapmak gerekecektir. Bunu bilip öyle alın yada satıcıya sorun. Trendyol üzerinde de aynı fiyata satılıyor.

Claw's

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu almayı düşünen olursa 1000tl daha verin daha şık, daha ince, daha hafif, klavye aydınlatması olan ve malzeme kalitesi daha iyi olan 6 taksit peşine ıdeapad 3 alın.

Tn panel, lehimli ram. Ne tür laptoplar alınmamalı sorusuna güzel bir örnek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

9-10 bandına öneri alabilir miyim ? oyun bulgisayarımı satıp acer nitro buna geçmek mantıklı mı bir yıllık laptop mühendislik programları kurulacak
Bu şu anda güzel. 9-10 bandında ips panel bulmak zor, tn panel de önermek istemiyorum. Bunun ekranı, depolaması, ram yükseltme seçeneği ve işlemcisi sağlam.

Son düzenleme:

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ömer
Satıcı:MediaMarkt

Peşin fiyatına 9 taksit almak isterseniz Trendyol MediaMarkt linki :
hocam sizce bir yıllık acer nitroyu satmak mantıklı mı? içinde rtx 3050 ve 12500h işlemci var oyun işlerini bırakmak istiyorum düz laptop yeter çizim programlarını açsın rahat yeter fakat 16 bin max satabilirim gibi duruyor 12 bin bi tık fazla gibi 11 olsa iyiydi

ConquerorXIV

80+ Gold
Tn panel, lehimli ram. Ne tür laptoplar alınmamalı sorusuna güzel bir örnek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şu anda güzel. 9-10 bandında ips panel bulmak zor, tn panel de önermek istemiyorum. Bunun ekranı, depolaması, ram yükseltme seçeneği ve işlemcisi sağlam. Alınır.
TN olsa ne olur ikisde %45 ntsc

d9gann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Doğan
İkinci el Huawei Matebook 14 2021 e geçtim 2k ips dokunmatik ekran i5 11 16gb ram akıyor bence bu fiyat bantlarında alınabilecek serilerden pazarlık ile 11e aldım

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
coğu tn panel kadar kötü bi paneli var canlı olarak gidip görün derim ben gördüm berbattı ekranı

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
sırf marka yüzünden istemeyenler olucak ama casper x600 bakmanızı öneririm kasa olarakta güzel özellikle bu fiyat bandında bu ekran kalitesinde bi laptop yok çok araştırdım ve mağazalarda gidip gördüm aynı fiyat bandındaki diğer laptoplardan kasa olarakta ekran olarakta çok daha üstün.

ConquerorXIV

80+ Gold
rehimli ram olayı saçma youtube gireceksen sadece alınır
sacmalama istersen 8gb ram yeterli zaten bunu alan cs valo lol max oynar islemci tabanli oyunlar ayrica da ekran 60hz

Lenovonun farkı tasarım malzeme kalitesi mantiken bakarsan aspire 5 tabi ben seçenek olarak attım bu cihaz fiyat olarak konu açacak kadar önemli değildi.

Son düzenleme:
Top Bottom