Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Acer Aspire 5 NX.KN4EY.001 11049TL

MoonWalk

80+ Bronze
Valla arada kaldım klavye aydınlatma var ips panel tek sorun işlemci fazla güçlü
Şu fiyatıyla vereceği her türlü performans kabul edilebilir (ki gücü iyi bir modeldir zaten), pil ömrü konusunda da illa ki performansını verir, bataryanın kapasitesi az değil. Önceki serisi bile daha yüksek fiyatta şu an ve buna göre sunamadıkları var, bu modelin olduğu fiyat da bunun 5-6k üstünde normalde.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
ömer
bırakın hocam azıcık bataryadan fazla yesin bir şey olmaz, enazından birkaç sene içinde çok fazla kasmayacak cihaz işlemcisi sayesinde.
Ben zaten pil tasarrufu modunda kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu fiyatıyla vereceği her türlü performans kabul edilebilir (ki gücü iyi bir modeldir zaten), pil ömrü konusunda da illa ki performansını verir, bataryanın kapasitesi az değil. Önceki serisi bile daha yüksek fiyatta şu an ve buna göre sunamadıkları var, bu modelin olduğu fiyat da bunun 5-6k üstünde normalde.
Gıcık amazon troy karta taksit yapmıyor bin yıllık devlet aklı sayesinde

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
mert kurtulus
Vallah evde 12500h 4050 leptop var görünce dayanamadim bunu da aldım. 2700 tl güzel cihaz

sercanba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Sercan Bağ
soğutmaları çok kötü bu kasaların ya, mx550 gpu2lu sürüm vardı bende 3 tane aldım sattım abi 90-100 derece fan sesinden ne konuştuğunu anlamıyorsun, optimizasyon falan berbat.
Haklısın bende de bu kasanın mx450 versiyonlusu vardı termal darboğazdan ne işlemci ne gpu düzgün çalışıyordu. Ancak başlıktaki modelin kasa aynı olmasına rağmen soğutması farklı. Çift fan var harici gpu yok. Diğer mx versiyonları gibi alevlenmiyor.

arteona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail ismail
kasım 2024 ten beri kullanıyorum ben 512 gb olan modelini 13 bne almıstım mediamarktan. 2 tane 16 gb Kingston ValueRAM 16GB 3200MHz DDR4 NonECC CL22 SODIMM 1.2V KVR32S22D8/16 Dizüstü Bilgisayar Belleği alarak toplamda 32 gb ram yaptım. Fan seside azaldı performansta çok güzel arttı.

Oyun oynamadığım için benim işimi görüyor. Film izlerim 10 15 sekme açınca kasmasın diyorsanız tavsiye ederim. Fan sesi normal işlerde yok ekstra güç modunu açınca hiç çalışmıyor.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
ömer
hocam bu zamanda sağlam indirim buldunmu saniyesinde çökeceksin başka yolu yok zarar etmemenin.
Parayı dolarda tutmayı tercih ettim diyelim siyasi belirsizlik sağ olsun (yatırım tavsiyesi değildir)

Son düzenleme:
Top Bottom