Neler Yeni

Acer Aspire 7 👍

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
:blobdance:Vatan Computer'dan AMD Ryzen 5 5500U lu GTX1650'li performanslı orta segment ve birçok oyunda sorunsuz ve akıcı bir şekilde deneyimleyebileceğiniz uygun fiyatlı Laptop:blobdance:

Ekran görüntüsü 2022-12-12 112742.jpg

https://www.vatanbilgisayar.com/ace...&utm_content=aceraspire7&utm_term=aceraspire7

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik

TİTAN.

80+ Platinum
:blobdance:Vatan Computer'dan AMD Ryzen 5 5500U lu GTX1650'li performanslı orta segment ve birçok oyunda sorunsuz ve akıcı bir şekilde deneyimleyebileceğiniz uygun fiyatlı Laptop:blobdance:

Alıntıyı görüntüle
https://www.vatanbilgisayar.com/ace...&utm_content=aceraspire7&utm_term=aceraspire7
Bi gidin şurdan bunada indirim diye paylaşmazsın geçen gün 3050 li hali 14k ydi 1650nin devri kapanıcak ama 2 yıl ama 3 yıl sonra maximum düşükte akıcı oynatır

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi gidin şurdan bunada indirim diye paylaşmazsın geçen gün 3050 li hali 14k ydi 1650nin devri kapanıcak ama 2 yıl ama 3 yıl sonra maximum düşükte akıcı oynatır
Dostum "bi gidin şurdan" derken hiç olmadı bu üslup forum burası yanlış mı geldik biz yoksa? ayrıca geçen gün fiyat böyleydi demişşsin de hangi fiyat durduğu yerde duruyor acaba geçene değil şimdiye bakıyoruz netice de sen alabiliyorsan daha iyisini al elbette ama bu fiyatlara da cihaz bakan ihtiyacı olan bir sürü insan var biilgi amaçlı paylaşıyoruz sonuçta fikir beyan etmek ayrı bişey açılan konuya gelip ilginç ilgiç konuşmak başka bişey!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_K0K2NM63S3NBTEYQ2Q8M
Daha mantıklı sanki
Ram 8 bunda da 🤔

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Dostum "bi gidin şurdan" derken hiç olmadı bu üslup forum burası yanlış mı geldik biz yoksa? ayrıca geçen gün fiyat böyleydi demişşsin de hangi fiyat durduğu yerde duruyor acaba geçene değil şimdiye bakıyoruz netice de sen alabiliyorsan daha iyisini al elbette ama bu fiyatlara da cihaz bakan ihtiyacı olan bir sürü insan var biilgi amaçlı paylaşıyoruz sonuçta fikir beyan etmek ayrı bişey açılan konuya gelip ilginç ilgiç konuşmak başka bişey!

Ram 8 bunda da 🤔
Evet 16 olsaydı daha iyiydi. Büyük ihtimalle boş 1 slot vardır 500-700₺ civarına 8 GB takviye yapılabilir

TİTAN.

80+ Platinum

Ram 8 bunda da 🤔
Bilgin yok ki paylaşıyorsun bilmeden ortaya atıyorsun uygunsuz bir dilde değil arkadaş sana atmış işte bi baksan oraya yazmışsın bundaki ram 8 diye diğer farklarıda saymak lazım
Hiçbir bilgin yok çünkü aralarındaki
Ekran kartı farkını
Depolama kapasitesi farkını ve
İşlemci farkını bilmiyorsun tabi foruma hoşgeldin demekte lazım sana öğreneceğin çok şey var gibi duruyor

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgin yok ki paylaşıyorsun bilmeden ortaya atıyorsun uygunsuz bir dilde değil arkadaş sana atmış işte bi
Hiçbir bilgin yok çünkü aralarındaki
Ekran kartı farkını
Depolama kapasitesi farkını ve
İşlemci farkını bilmiyorsun tabi foruma hoşgeldin demekte lazım sana öğreneceğin çok şey var gibi duruyor
Bilgim olmadığı kanısına nerden vardınız acaba ? Attığım msj sayısından mı bu çıkarıma vardınız ?

Arkadaşınız da bişey dememiş falan değil gayet net bir şekilde takındığı üslup uygunsuz,

Karşılamanız için teşekkür ederim öğreneceklerim konusunda bahsettiğiniz kısım sanırım forum ve kuralları ile alakalı?

TİTAN.

80+ Platinum
Bilgim olmadığı kanısına nerden vardınız acaba ? Attığım msj sayısından mı bu çıkarıma vardınız ?

Arkadaşınız da bişey dememiş falan değil gayet net bir şekilde takındığı üslup uygunsuz,

Karşılamanız için teşekkür ederim öğreneceklerim konusunda bahsettiğiniz kısım sanırım forum ve kuralları ile alakalı?
Bilgin olmadığı kanısına iki laptop arasındaki fark sadece ram farkı sanmanız

Evet katılıyorum biraz sert çıkmış olabilirim ama bu stem size denk geldi diyebiliriz bardak doldu ve taşdı şansa damlayanda siz oldunuz

Öğrenecekleriniz konusunda en başta tabikide forum kuralları var ve sonrası size kalmış
Tabi bu şekilde devam edicem diyorsanız orasını bilmem

Furkanozr

80+ Silver

Attığınız laptop gerçekten kazık 13 bine satılıyor zaten 15 bin indirim değil bildirim yani piyasadan anlamayan insan bu linki görüp alırsa kazıklanmiş olur 3050 laptop bile bundan ucuz
Bir daha ki sefere Araştırıp konu açarsanız daha iyi olur

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Baya sıcak ben ısındım.kış günü iyi geldi.

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
Bilgin olmadığı kanısına iki laptop arasındaki fark sadece ram farkı sanmanız

Evet katılıyorum biraz sert çıkmış olabilirim ama bu stem size denk geldi diyebiliriz bardak doldu ve taşdı şansa damlayanda siz oldunuz

Öğrenecekleriniz konusunda en başta tabikide forum kuralları var ve sonrası size kalmış
Tabi bu şekilde devam edicem diyorsanız orasını bilmem
Konuyu çok aşırı uzatmayacağım karşılık münakaşa yapmaya hiiiç ama hiç gerek yok yaptığım şey hatalı bir paylaşımsa silebilirim sanırım moderatör ya da denetleyicisiniz Forumda,

Bunun yanı sıra ben Ram ile alakalı olarak karşılaştırma yapmadım sadece altta cevap veren arkaşa "Bunda da ram 8 miş " dedim hepsi bu bunun üzerinden iki ürün içinde bu daha iyi bu daha hızlı veya performanslı demedim!

FORUM Kuralları konusunda ise kural dışı bir şey yaptıysam eklediğim konuyu silebilirim bir kez daha declare ediyorum özellikle.

Attığınız laptop gerçekten kazık 13 bine satılıyor zaten 15 bin indirim değil bildirim yani piyasadan anlamayan insan bu linki görüp alırsa kazıklanmiş olur 3050 laptop bile bundan ucuz
Bir daha ki sefere Araştırıp konu açarsanız daha iyi olur
Tabii ki uyarınızı dikkate alacağım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,432
Üyeler
163,494
Son üye
Smhtrkl
Top Bottom