ugurbaba10
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Ram yükseltmesi yapılıyor mu ? Tn ekran dışında benim kafamı kurcalayan bir durum yok baya iyi fiyatı
evet ddr5 ram yükseltmesi yapılıyor. sadece sata ssd 2.5inçlik destek yok.Ram yükseltmesi yapılıyor mu ? Tn ekran dışında benim kafamı kurcalayan bir durum yok baya iyi fiyatı
acer birçok laptop upgrade ediliyor. örnek ben travelmate p2 aldım(12k geldi)Aspirelar upgrade edilebiliyor diye biliyorum
vatanda 11k halen fırsat varken al, belki ilerleyen süreçte daha iyisi gelebilir fakat sanmıyorum. asgari ücrete ara zam olursa da daha da fiyatlar kırılmaz diye düşünüyorum.Kaçırdık fırsatı alsak mı almasakmı derken
Hocam hala sürüncemede kaldım iyi bişey mi alsam bu tarz bişey mi alsam bilemedimvatanda 11k halen fırsat varken al, belki ilerleyen süreçte daha iyisi gelebilir fakat sanmıyorum. asgari ücrete ara zam olursa da daha da fiyatlar kırılmaz diye düşünüyorum.
panel dışında kötü yanı yok. örnek ben amazonda satılan acer travelmate p2 aldım ips panel sözde ama ips monitörler kıyasladığım va panel gibi duruyorHocam hala sürüncemede kaldım iyi bişey mi alsam bu tarz bişey mi alsam bilemedim
https://ty.gl/gx383hwotznh3 Şuna da bakabilir misin üstad beğeniyorum bu pc yipanel dışında kötü yanı yok. örnek ben amazonda satılan acer travelmate p2 aldım ips panel sözde ama ips monitörler kıyasladığım va panel gibi duruyorekran fazla takılmıyorum fiyatına göre iyiydi.
ram arttılıyor yanına 8gb çeker 16gb çıkarırsın
ben 14k bunu tercih etmezdim. bu fiyat aralığında hp laptop vardı 13.750tl civarıydı onu önerirdim ama fiyatlar bi kaç gün de uçmuş n11 de stoklar millet bitirmiş. takibe alırsan aşağı da.https://ty.gl/gx383hwotznh3 Şuna da bakabilir misin üstad beğeniyorum bu pc yi
bu halen indirimde bakarsanGüzel mantıklı bir fırsatmış sinirlendim valla sıcak fırsatlar bölümünde çok afedersiniz saçma ***** ürünler için konu açıp fırsat diye paylaşıyorlar böyle güzel ürünler güzel fırsatlar kalabalıkta arada kaynıyor kaçırıyoruz sinirleniyorum.
Ha gerçi konuyu zamanında farketsem de ben araştırıp karar verene kadar fırsat yine bitecekti sömürmüşler resmen o ayrı![]()