❌İndirim Bitti! Acer Aspire Lite 12.Nesil Core i5 12450H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-FreeDos 10.249TL

Ram yükseltmesi yapılıyor mu ? Tn ekran dışında benim kafamı kurcalayan bir durum yok baya iyi fiyatı

Ram yükseltmesi yapılıyor mu ? Tn ekran dışında benim kafamı kurcalayan bir durum yok baya iyi fiyatı
evet ddr5 ram yükseltmesi yapılıyor. sadece sata ssd 2.5inçlik destek yok.
m.2 ssd de değiştirilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aspirelar upgrade edilebiliyor diye biliyorum
acer birçok laptop upgrade ediliyor. örnek ben travelmate p2 aldım(12k geldi)
üzerinde 8gb 3200mhz ddr4 samsung ram vardı, vatana gidip yanına gskill 8gb ram aldım 16gb dual channel upgrade ettim.
1tb 2.5inç sata ssd yerleştirdim. üzerinde 512gb westerndigital sn530 m.2ssd söküp, yerine apacer 512 pro dramli bi m.2 ssd taktım.
forumda bi arkadaşında özelleştirdiği win11 home kurdum(masaüstünde 3gb ram yiyor), vram ise biosa yazılımla 4gb çıkardım, r5 5650pro işlemcisi tabiri caizse yağ gibi akıyo :)

Son düzenleme:
Kaçırdık fırsatı alsak mı almasakmı derken
vatanda 11k halen fırsat varken al, belki ilerleyen süreçte daha iyisi gelebilir fakat sanmıyorum. asgari ücrete ara zam olursa da daha da fiyatlar kırılmaz diye düşünüyorum.

vatanda 11k halen fırsat varken al, belki ilerleyen süreçte daha iyisi gelebilir fakat sanmıyorum. asgari ücrete ara zam olursa da daha da fiyatlar kırılmaz diye düşünüyorum.
Hocam hala sürüncemede kaldım iyi bişey mi alsam bu tarz bişey mi alsam bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İps olmaması 8gb olması falan düşündürücü

Hocam hala sürüncemede kaldım iyi bişey mi alsam bu tarz bişey mi alsam bilemedim
panel dışında kötü yanı yok. örnek ben amazonda satılan acer travelmate p2 aldım ips panel sözde ama ips monitörler kıyasladığım va panel gibi duruyor :) ekran fazla takılmıyorum fiyatına göre iyiydi.
ram arttılıyor yanına 8gb çeker 16gb çıkarırsın

https://ty.gl/gx383hwotznh3 Şuna da bakabilir misin üstad beğeniyorum bu pc yi
ben 14k bunu tercih etmezdim. bu fiyat aralığında hp laptop vardı 13.750tl civarıydı onu önerirdim ama fiyatlar bi kaç gün de uçmuş n11 de stoklar millet bitirmiş. takibe alırsan aşağı da.
2x8 = 16gb ddr4 ram 6 çekirdek 12izlek işlemci l3 önbellek 16mb radeon vega 7 dahili ekran kartı son olarak ips ekran m.2 ssd ise tek slot ama değiştirilebilir yine ilerde. sata ssd desteği yok. olsaydı bunu alacaktım bende :)

HP 255 G10 9G1G0ET Ryzen 5 7530U 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook​

Güzel mantıklı bir fırsatmış sinirlendim valla sıcak fırsatlar bölümünde çok afedersiniz saçma ***** ürünler için konu açıp fırsat diye paylaşıyorlar böyle güzel ürünler güzel fırsatlar kalabalıkta arada kaynıyor kaçırıyoruz sinirleniyorum.

Ha gerçi konuyu zamanında farketsem de ben araştırıp karar verene kadar fırsat yine bitecekti sömürmüşler resmen o ayrı :D

Güzel mantıklı bir fırsatmış sinirlendim valla sıcak fırsatlar bölümünde çok afedersiniz saçma ***** ürünler için konu açıp fırsat diye paylaşıyorlar böyle güzel ürünler güzel fırsatlar kalabalıkta arada kaynıyor kaçırıyoruz sinirleniyorum.

Ha gerçi konuyu zamanında farketsem de ben araştırıp karar verene kadar fırsat yine bitecekti sömürmüşler resmen o ayrı :D
bu halen indirimde bakarsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri