Neler Yeni

🔥İndirim Acer Extensa EX215-54g Mx350 9.499 TL

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
mx350 :DD amazona da bu yakışır

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
10k altına harici ekran kartlı laptop yok gibi bir şey bence gayet makul fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir. kötü yanı şu ki tek bir ram slotu var yani 8+8 yapma gibi bir olanak yok ram yükseltmek istiyorum dediğinizde düz 16 gb ram yapabilirsiniz. depolama biriminin markasını ve okuma yazma hızlarını paylaşmamışlar o konu muamma

Furkanozr

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10k altına harici ekran kartlı laptop yok gibi bir şey bence gayet makul fiyat ihtiyacı olan değerlendirebilir. kötü yanı şu ki tek bir ram slotu var yani 8+8 yapma gibi bir olanak yok ram yükseltmek istiyorum dediğinizde düz 16 gb ram yapabilirsiniz. depolama biriminin markasını ve okuma yazma hızlarını paylaşmamışlar o konu muamma
Hayır 8gb ram zaten anakarta lehimli şuan 1 tan slot boşta aldığın gibi ram ekleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
Hayır 8gb ram zaten anakarta lehimli şuan 1 tan slot boşta aldığın gibi ram ekleyebilirsin
youtube incelemerinde tek slot gördüm eğer senin dediğin gibi ise daha iyiymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtube incelemerinde tek slot gördüm eğer senin dediğin gibi ise daha iyiymiş.
alanlardan biri de yorumda bahsetmemiş single channel mı dua channel mı ram slotu. İnsan bir açar bakar kardeşim ne aldığına. :D

hknst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hakan akdğan
ben bu özellikte hp almıştım hiç memnun değilim global city oynuyourm blue stacks üzerinde hep ısınıyor

Top Bottom