Nasıl ki sen masaüstü sistemde 3060 lı sistemi 12k'ya aldığında şaşırıyorsun aslında bu da o mantık, Bu sistemin laptop pazarında ederi 11.5k ancak şuanda biz 8.5k'ya alış yapıyoruz. Ve bizim ihtiyacımız olan laptop'u karşılıyor.Hayır arkadaşlar sanki 5 6 k ya satılıyor gibi tepki vermiş yarın birkaç güne donanım arşivinin böyle bir laptoptan daha iyisini rahatlıkla sunabileceğini düşünüyorum . Performans olarak ben masaüstü örnek verdim .
çıkacagının ya da alabiliceginin garantisi var mı? bu laptop fiyatına göre gayet iyi zatenHayır arkadaşlar sanki 5 6 k ya satılıyor gibi tepki vermiş yarın birkaç güne donanım arşivinin böyle bir laptoptan daha iyisini rahatlıkla sunabileceğini düşünüyorum . Performans olarak ben masaüstü örnek verdim .
EvetReis herkesin masaüstüne ihtiyacı yok masaüstü konusunda bilgiliysen o konularda konuşmaya devam edebilirsin laptop farklı masaüstü farklı anlıyorsun değilmi
çıkacagının ya da alabiliceginin garantisi var mı? bu laptop fiyatına göre gayet iyi zaten
Tamam kardeşim ben fikir sundum isterseniz çöpede yatırabilirsiniz sizin kararınız
ışık sızması hafif var ama öyle bir durumla karşılaşmadımLaptopı satın alan arkadaşlar, ekran üst çerçevesinde (kameranın hemen üstü) yamuk bendeki modelde, esniyor kısacası. Ayrıca aynı bölgede ışık sızması da var yine esnek olmasından dolayı. Sizde de aynı durumlar var mı?
hocam fark edersen monitör klavyeye çarpmasın diye bir koruma aparatı var o yüzden hafif kalkık durması normalAlıntıyı görüntüle
Fotoğrafla da anlatayım hocam. Orta kısmın biraz yamuk ya da şişmiş olduğunu göreceksiniz.
Evet ama çerçevenin düz olması lazım, tam orta nokta bayağı yamuk aslında ama fotoğrafta pek gösterememiş.hocam fark edersen monitör klavyeye çarpmasın diye bir koruma aparatı var o yüzden hafif kalkık durması normal
Hocam yatay değil de dikey çizgi varEvet ama çerçevenin düz olması lazım, tam orta nokta bayağı yamuk aslında ama fotoğrafta pek gösterememiş.
Bunu geçelim, testleri yaparken panelde de bir sorun fark ettim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotoğrafta zor fark ediliyor ama yine de görünüyor, mouse imlecinin olduğu yere dikey çizgisel olarak bakın. Mevcut beyazdan daha parlak bir beyaz çizgi var hafifçe kendini belli eden. En çok beyaz renkte sırıtıyor bu durum, diğer renklerde zor anlaşılıyor. Biraz kenardan bakarken çok açık görünüyor, dümdüz bakarken de yine kenardaki kadar olmasa da göze çarpıyor. Elimdeki diğer laptoplara ya da monitörlere baktığımda buna benzer bir şey göremedim. Acaba sizde benzer durum var mı yoksa bu da bana mı özel şeklinde sormak istiyorum.