Neler Yeni

🔥İndirim 8499 TL Acer Extensa i5-1135G7 8GB Ram 512GB Ssd GeForce® MX350 2 GB Laptop

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hayır arkadaşlar sanki 5 6 k ya satılıyor gibi tepki vermiş yarın birkaç güne donanım arşivinin böyle bir laptoptan daha iyisini rahatlıkla sunabileceğini düşünüyorum . Performans olarak ben masaüstü örnek verdim .
Nasıl ki sen masaüstü sistemde 3060 lı sistemi 12k'ya aldığında şaşırıyorsun aslında bu da o mantık, Bu sistemin laptop pazarında ederi 11.5k ancak şuanda biz 8.5k'ya alış yapıyoruz. Ve bizim ihtiyacımız olan laptop'u karşılıyor.

OrkunJJ

80+ Silver
5K lazım bulabilirsem ben de alıcam valla fiyatına göre kaçırılmaması gerek bir laptop
@DocToR2 5K çıkar mı senden bende alayım şu güzelliği

NotGonna

80+ Bronze
Hayır arkadaşlar sanki 5 6 k ya satılıyor gibi tepki vermiş yarın birkaç güne donanım arşivinin böyle bir laptoptan daha iyisini rahatlıkla sunabileceğini düşünüyorum . Performans olarak ben masaüstü örnek verdim .
çıkacagının ya da alabiliceginin garantisi var mı? bu laptop fiyatına göre gayet iyi zaten

.RBO.

80+ Silver
Yanlış görmüşüm başlıkla 2. Laptopun kasası ın fotoya bakınca kafam karıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
Reis herkesin masaüstüne ihtiyacı yok masaüstü konusunda bilgiliysen o konularda konuşmaya devam edebilirsin laptop farklı masaüstü farklı anlıyorsun değilmi
Evet
çıkacagının ya da alabiliceginin garantisi var mı? bu laptop fiyatına göre gayet iyi zaten
Tamam kardeşim ben fikir sundum isterseniz çöpede yatırabilirsiniz sizin kararınız

OrkunJJ

80+ Silver
Şu meretten ben de aldım. Elimde 2 tane DD4 2400MHz Monster Abra A5 V12.1 den söktüğüm ram var. Crucial marka olması lazım. Acaba bu Acer a takıp 16 yapabilir miyim bilgisi olan varsa beni bilgilendirir ise sevinirim.

Birde kasayı açınca garanti dışı kalır mı?

Son düzenleme:

frix

80+
Laptopı satın alan arkadaşlar, ekran üst çerçevesinde (kameranın hemen üstü) yamuk bendeki modelde, esniyor kısacası. Ayrıca aynı bölgede ışık sızması da var yine esnek olmasından dolayı. Sizde de aynı durumlar var mı?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Laptopı satın alan arkadaşlar, ekran üst çerçevesinde (kameranın hemen üstü) yamuk bendeki modelde, esniyor kısacası. Ayrıca aynı bölgede ışık sızması da var yine esnek olmasından dolayı. Sizde de aynı durumlar var mı?
ışık sızması hafif var ama öyle bir durumla karşılaşmadım

frix

80+
ışık sızması hafif var ama öyle bir durumla karşılaşmadım
IMG_20220903_203719_2.jpg
Fotoğrafla da anlatayım hocam. Orta kısmın biraz yamuk ya da şişmiş olduğunu göreceksiniz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

frix

80+
hocam fark edersen monitör klavyeye çarpmasın diye bir koruma aparatı var o yüzden hafif kalkık durması normal
Evet ama çerçevenin düz olması lazım, tam orta nokta bayağı yamuk aslında ama fotoğrafta pek gösterememiş.
Bunu geçelim, testleri yaparken panelde de bir sorun fark ettim.
IMG_20220903_215034.jpgIMG_20220903_215045.jpg
Fotoğrafta zor fark ediliyor ama yine de görünüyor, mouse imlecinin olduğu yere dikey çizgisel olarak bakın. Mevcut beyazdan daha parlak bir beyaz çizgi var hafifçe kendini belli eden. En çok beyaz renkte sırıtıyor bu durum, diğer renklerde zor anlaşılıyor. Biraz kenardan bakarken çok açık görünüyor, dümdüz bakarken de yine kenardaki kadar olmasa da göze çarpıyor. Elimdeki diğer laptoplara ya da monitörlere baktığımda buna benzer bir şey göremedim. Acaba sizde benzer durum var mı yoksa bu da bana mı özel şeklinde sormak istiyorum.

Furkanozr

80+ Silver
Evet ama çerçevenin düz olması lazım, tam orta nokta bayağı yamuk aslında ama fotoğrafta pek gösterememiş.
Bunu geçelim, testleri yaparken panelde de bir sorun fark ettim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fotoğrafta zor fark ediliyor ama yine de görünüyor, mouse imlecinin olduğu yere dikey çizgisel olarak bakın. Mevcut beyazdan daha parlak bir beyaz çizgi var hafifçe kendini belli eden. En çok beyaz renkte sırıtıyor bu durum, diğer renklerde zor anlaşılıyor. Biraz kenardan bakarken çok açık görünüyor, dümdüz bakarken de yine kenardaki kadar olmasa da göze çarpıyor. Elimdeki diğer laptoplara ya da monitörlere baktığımda buna benzer bir şey göremedim. Acaba sizde benzer durum var mı yoksa bu da bana mı özel şeklinde sormak istiyorum.
Hocam yatay değil de dikey çizgi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,067
Üyeler
169,061
Son üye
1Guney
Top Bottom