Düzelttim hocam yazıyı. İade/değişim yolu göründü artık sanırım.Hocam yatay değil de dikey çizgi var

Düzelttim hocam yazıyı. İade/değişim yolu göründü artık sanırım.Hocam yatay değil de dikey çizgi var
Evet hocam direk bu fotoğrafı Müşteri hizmetlerine yollayın değişim isteyin çünkü kampayanın bitmesine 2 gün kaldıDüzelttim hocam yazıyı. İade/değişim yolu göründü artık sanırım.
Tekrardan aldığında yüksek fiyattan alacak diye söyledimkampanyanın bitmesiyle iade süresinin bir alakası yok 14 gün iade hakkı var
Aynen öyle kartında parası varsa mantıkliisterse şuan tekrar alabilir, elindekini iade eder sonra parasını alır.
Çok harcama yaptık bu ay, kartta limit kalmadığı için yeniden alamıyorum. Müşteri hizmetleri yoluyla değişim talebi oluşturdum. Amazon sağ olsun bu konularda çok güven veriyor, probleme dair kanıt vs. bile istemiyorlar. Umarım bir sonraki sorunsuz gelir. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.Evet hocam direk bu fotoğrafı Müşteri hizmetlerine yollayın değişim isteyin çünkü kampayanın bitmesine 2 gün kaldı
değişim var mıymış hocam?Çok harcama yaptık bu ay, kartta limit kalmadığı için yeniden alamıyorum. Müşteri hizmetleri yoluyla değişim talebi oluşturdum. Amazon sağ olsun bu konularda çok güven veriyor, probleme dair kanıt vs. bile istemiyorlar. Umarım bir sonraki sorunsuz gelir. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.
Evet, var hocam. İyi fiyattan aldığım monitör için de değişim istedim daha önce. Müşteri hizmetlerini arayınca yardımcı oluyorlar.değişim var mıymış hocam?
Oyun için mecbur aldım hocam, 3050 15k altına bulunur mu bilmiyorum şuanFiyat uygun ama Mx serisi baya düşük bı ekran kartı çoğu oyunda oyundan soğutacak seviyede . Oyun oynayacaklara tavsiye etmem. Fiyat kovalayıp en azindan 3050li laptop alınmalı.