🔥İndirim 8499 TL Acer Extensa i5-1135G7 8GB Ram 512GB Ssd GeForce® MX350 2 GB Laptop

Evet hocam direk bu fotoğrafı Müşteri hizmetlerine yollayın değişim isteyin çünkü kampayanın bitmesine 2 gün kaldı
kampanyanın bitmesiyle iade süresinin bir alakası yok 14 gün iade hakkı var

Evet hocam direk bu fotoğrafı Müşteri hizmetlerine yollayın değişim isteyin çünkü kampayanın bitmesine 2 gün kaldı
Çok harcama yaptık bu ay, kartta limit kalmadığı için yeniden alamıyorum. Müşteri hizmetleri yoluyla değişim talebi oluşturdum. Amazon sağ olsun bu konularda çok güven veriyor, probleme dair kanıt vs. bile istemiyorlar. Umarım bir sonraki sorunsuz gelir. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.

Rekabetçi oyunlar için rakipsiz fiyata sahip bir F&P Laptopu.

Çok harcama yaptık bu ay, kartta limit kalmadığı için yeniden alamıyorum. Müşteri hizmetleri yoluyla değişim talebi oluşturdum. Amazon sağ olsun bu konularda çok güven veriyor, probleme dair kanıt vs. bile istemiyorlar. Umarım bir sonraki sorunsuz gelir. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.
değişim var mıymış hocam?

Bu laptoptan ben de aldım Autocad gibi programlar kullanmak için umarım üzmez. Alan kişiler teslimat kaç günde oldu bilgi verirse sevinirim.

Fiyat uygun ama Mx serisi baya düşük bı ekran kartı çoğu oyunda oyundan soğutacak seviyede . Oyun oynayacaklara tavsiye etmem. Fiyat kovalayıp en azindan 3050li laptop alınmalı.

Fiyat uygun ama Mx serisi baya düşük bı ekran kartı çoğu oyunda oyundan soğutacak seviyede . Oyun oynayacaklara tavsiye etmem. Fiyat kovalayıp en azindan 3050li laptop alınmalı.
Oyun için mecbur aldım hocam, 3050 15k altına bulunur mu bilmiyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14.500 den başlıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,138
Üyeler
183,786
Son üye
maksut