HmzaY
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,435
Biosa gir, action keys enabled yap.Bunu nasıl hallederiz hep beraber bir çözüm bulmaya çalışalım.
Biosa gir, action keys enabled yap.Bunu nasıl hallederiz hep beraber bir çözüm bulmaya çalışalım.
Action keys yok Function keys varmış Media key olarak seçiliydi onu Function key olarak değiştirdim şu anda normal F1 F2 vs. olarak çalışıyor.Biosa gir, action keys enabled yap.
He işte o.Action keys yok Function keys varmış Media key olarak seçildi onu Function key olarak değiştirdim şu anda normal F1 F2 vs. olarak çalışıyor.
açıkcası benim hoşuma gitti ses vs kısarken daha basit oluyorŞu FN ile F tuşlarındaki özel kısayollar çok canımı sıktı. FN tuşuna basılı tutarak değil de direk FN tuşu açıkmış gibi özel kısayollar aktif F1 F2 falan kullanmak istediğimde FN tuşuna basılı tutarak basmak gerekiyor. Bunu nasıl hallederiz hep beraber bir çözüm bulmaya çalışalım.
Hocam siz hangi Windows sürümünü kurdunuzaçıkcası benim hoşuma gitti ses vs kısarken daha basit oluyor
Ben de güncel Windows 11 Pro kurdum.Hocam siz hangi Windows sürümünü kurdunuz
Üst taraf hocam uzaktan bakınca pek belli olmuyore
Tam olarak neresi hocam burası taraf mı ?
Hocam birde touchpad çok gevşek dokunduğun Anda ses çıkarıyor sizlere oylemiBende eşit gibi duruyor hocam, pek dikkat edemedim açıkcası