Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Acer KA222Q 21,5 Monitör 1.699TL

GirayHan

80+ Platinum
Ofis monitörü olarak kullanılabilir.

İNDİRİM BİTTİ

1683897078030.png

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bor4

80+ Bronze

GirayHan

80+ Platinum

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu

GirayHan

80+ Platinum
Şimdi yanlış anlaşılacam. Desteklediğimden değil. Söylentiler kim gelirse gelsin artacak yönünde o yüzden :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heh aynen öyle.
baskılanmış bir dolar kuru var sonuç olarak. Real kur'un fiyatı belli.

neshter

80+ Bronze
Şimdi yanlış anlaşılacam. Desteklediğimden değil. Söylentiler kim gelirse gelsin artacak yönünde o yüzden :D

Heh aynen öyle.
evet ama hükümet değişince ekonominin düzeleceğini düşünüyorum, hemen refahlaşacağız tarzı bir söylem kullanmadım

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@neshter Düzeleceğini mi düşünüyorsun, hahahaha. 0'dan devlet kursan daha kolay düzene sokarsın, dünyanın cari açığı mevcut, baskılanmış kur, olmayan yatırımcı. Değişince bile bir süre bazı şeyler kötü gitmeye devam edecek, kasada bir şeyler yapmak için para yok. Bazı kesim çok fena hayal dünyasında yaşıyor.

"Şu sıralar bir şey almayın, güzel günler yakın" lafı var sonra diyorsun, "hemen refahlaşağız" diye bir şey demedim. Bu yeni nesil bipolar rolünü çok iyi oynuyor ama herkes bu kadar *ptal değil.

Bir şeyler almayı düşünen arkadaşlar acilen ne alacaksa alsın, özellikle çok fark yoksa 6/12 taksit ile almaya baksın.

GirayHan

80+ Platinum
evet ama hükümet değişince ekonominin düzeleceğini düşünüyorum, hemen refahlaşacağız tarzı bir söylem kullanmadım
onu zaten kimse beklemiyor şu an her şey bir anda düzelmez bunu herkes biliyor min 5 yıl gerekiyor bazı taşların yerine oturması için. Yatırımcıları çekmek lazım ülkeye.

konusunu açmıştım :)
ne zaman ?

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Oğuz Ünlüerler
şu sıralar bence bir şey almayın, güzel günler yakın dostlar
1FAF6.webp
Kim kazanırsa kazansın dolar uçacak. Güzel günlere en az birkaç sene var. Direkt saniyesinde ekonomi düzelecek diye düşünüyorsanız büyük yanlıştasınız arkadaşlar. Alabiliyorken alın bence.

Top Bottom