Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Acer KA222Q 21,5 Monitör 1.699TL

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Oğuz Ünlüerler
aynen ama zaman var. herkes bu sürecin zaman alacağını söylüyor dış borç almış başını gitmiş yabancı yatırımcıyı ülkeye çekmek lazım bu da hukuk'un üstünlüğünü sağlamakla olur. Güven ortamı olmayan bir piyasaya yatırımcı girmez kaçar. Ki kaçtılar da...
Maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzeleceğini düşünmem gayet normal, soyuluyorsunuz la soyuluyorsunuz, sadece paranız cebinizde kaldığında bile değişimleri hissedeceksiniz,
güzel günler yakın ile hemen refahlaşacağız arasında fark var.
bipolar olan sensin okuduğunu anla önce, yeni nesile şu laflarınız da beni benden alıyor, biz olmasak hala fakir kalacaksınız

e o zaman kredi çek dolara yatır, nası bu kadar eminsin, evet doları tutmaya çalışıyor şu anki hükümet, ama 20 liradan 30 liralara çıkacağını düşünmek pek olası durmuyor
Zaten cektim krediyi ve yatirdim dolara dostum :D herkes istedigini yapabilir ben dogru buldugumu yaptim. Yatirim tavsiyesi de asla degil. Eminim cunku mantigima guveniyorum. 30 liraya cikar mi cikmaz mi bilemem ama kesinlikle yukselecektir. Dolar ilk yukseldiginde elektronigin fiyati acayip ucmadi mi? Enflasyon zaten deli gibi, yakinda asgari zammi soylentileri de var, derdim hakli olmak falan degil dedigim gibi yetiskin ozgur bireyleriz herkes caninin istedigini yapabilir. İnşallah yanılıyorumdur ama sanmıyorum. Burada ben daha fazla yanıt atıp konuyu kirletmeyeceğim bir dahaki mesajim özelden olur (gerekirse), saygılar kardeşim.

Arkadaşlar bu konuyu başka konuda konuşun. Boş yere artacak azalacak polemiğine gerek yok. Espri yaptığıma pişman ettiniz :kedi:
Katiliyorum konunun yeri bu baslik degil. Ama muhabbet acilinca insanlar da icini dokuyor tabii. Herkes gergin.. Canlarimizi sıkmaya gerek yok. Umarim hayirlisi olur her seyin.

Son düzenleme:

neshter

80+ Bronze
Maalesef.

Zaten cektim krediyi ve yatirdim dolara dostum :D herkes istedigini yapabilir ben dogru buldugumu yaptim. Yatirim tavsiyesi de asla degil. Eminim cunku mantigima guveniyorum. 30 liraya cikar mi cikmaz mi bilemem ama kesinlikle yukselecektir. Dolar ilk yukseldiginde elektronigin fiyati acayip ucmadi mi? Enflasyon zaten deli gibi, yakinda asgari zammi soylentileri de var, derdim hakli olmak falan degil dedigim gibi yetiskin ozgur bireyleriz herkes caninin istedigini yapabilir. İnşallah yanılıyorumdur ama sanmıyorum. Burada ben daha fazla yanıt atıp konuyu kirletmeyeceğim bir dahaki mesajim özelden olur (gerekirse), saygılar kardeşim.

Katiliyorum konunun yeri bu baslik degil. Ama muhabbet acilinca insanlar da icini dokuyor tabii. Herkes gergin.. Canlarimizi sıkmaya gerek yok. Umarim hayirlisi olur her seyin.
haklısın herkes gergin

GirayHan

80+ Platinum
şu muhabbeti kim açtıysa o kapatsın :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,893
Üyeler
168,531
Son üye