oguzunluerler1
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 301
- İsim
- Oğuz Ünlüerler
Maalesef.aynen ama zaman var. herkes bu sürecin zaman alacağını söylüyor dış borç almış başını gitmiş yabancı yatırımcıyı ülkeye çekmek lazım bu da hukuk'un üstünlüğünü sağlamakla olur. Güven ortamı olmayan bir piyasaya yatırımcı girmez kaçar. Ki kaçtılar da...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten cektim krediyi ve yatirdim dolara dostumdüzeleceğini düşünmem gayet normal, soyuluyorsunuz la soyuluyorsunuz, sadece paranız cebinizde kaldığında bile değişimleri hissedeceksiniz,
güzel günler yakın ile hemen refahlaşacağız arasında fark var.
bipolar olan sensin okuduğunu anla önce, yeni nesile şu laflarınız da beni benden alıyor, biz olmasak hala fakir kalacaksınız
e o zaman kredi çek dolara yatır, nası bu kadar eminsin, evet doları tutmaya çalışıyor şu anki hükümet, ama 20 liradan 30 liralara çıkacağını düşünmek pek olası durmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katiliyorum konunun yeri bu baslik degil. Ama muhabbet acilinca insanlar da icini dokuyor tabii. Herkes gergin.. Canlarimizi sıkmaya gerek yok. Umarim hayirlisi olur her seyin.Arkadaşlar bu konuyu başka konuda konuşun. Boş yere artacak azalacak polemiğine gerek yok. Espri yaptığıma pişman ettiniz![]()
Son düzenleme: