Bence saçma para varsa al sonraki gün neolur ne olmaz belli değilşu sıralar bence bir şey almayın, güzel günler yakın dostlar![]()
Seçim sonrası dolar 30 oluncaşu sıralar bence bir şey almayın, güzel günler yakın dostlar
![]()
Şimdi yanlış anlaşılacam. Desteklediğimden değil. Söylentiler kim gelirse gelsin artacak yönünde o yüzdenSeçim sonrası dolar 30 olunca![]()
Heh aynen öyle.ekonomistler zaten hükümet değişse de değişmese de bir fırlama olacağını söylüyorlar.
baskılanmış bir dolar kuru var sonuç olarak. Real kur'un fiyatı belli.Şimdi yanlış anlaşılacam. Desteklediğimden değil. Söylentiler kim gelirse gelsin artacak yönünde o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heh aynen öyle.
evet ama hükümet değişince ekonominin düzeleceğini düşünüyorum, hemen refahlaşacağız tarzı bir söylem kullanmadımŞimdi yanlış anlaşılacam. Desteklediğimden değil. Söylentiler kim gelirse gelsin artacak yönünde o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heh aynen öyle.
konusunu açmıştım
onu zaten kimse beklemiyor şu an her şey bir anda düzelmez bunu herkes biliyor min 5 yıl gerekiyor bazı taşların yerine oturması için. Yatırımcıları çekmek lazım ülkeye.evet ama hükümet değişince ekonominin düzeleceğini düşünüyorum, hemen refahlaşacağız tarzı bir söylem kullanmadım
ne zaman ?konusunu açmıştım![]()
Kim kazanırsa kazansın dolar uçacak. Güzel günlere en az birkaç sene var. Direkt saniyesinde ekonomi düzelecek diye düşünüyorsanız büyük yanlıştasınız arkadaşlar. Alabiliyorken alın bence.şu sıralar bence bir şey almayın, güzel günler yakın dostlar
![]()