Boot menu tuşu genelde ESC'dir. ESC'ye basarmısınız ardı ardına, sonra boot menüden usbnizi seçin ve kuruluma başlayın.bilgisayara hiç kurulum yapılmamış dostum freedos şuan BIOS a giremiyorum ekran hiç yok pc de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar lütfen yardım edin elim kolum bağlandı ne yapacağımı bilmiyorum..![]()
f2 ile giriyordum 2 3 kere girdim sonra format usb mi taktım tekrardan başlattığımda bilgisayarın açılma ekranı bile gelmediBoot menu tuşu genelde ESC'dir. ESC'ye basarmısınız ardı ardına, sonra boot menüden usbnizi seçin ve kuruluma başlayın.
F2 ile BIOS'amı yoksa Boot Menu'yemi giriyorsunuz ?f2 ile giriyordum 2 3 kere girdim sonra format usb mi taktım tekrardan başlattığımda bilgisayarın açılma ekranı bile gelmedi
Biraz bekleyin derim, belki cihaz yeni olduğundan ayarlamaları yapıyordur. Bir 5 dakika bekleyin.f2 ile biosa f10 ile boot menuye giriyordum ama şuan hiç görüntü yok ekranda laptop açılıyor klavye ışıkları yanıyor
Sanmıyorum, ilginç böyle bir sorun yaşamanız.olmadı bıos sürümü eski olduğundan mı böyle olur ne yapmalıyım şuan kurulum yapamıyorum bilgisayara
Pilini çıkart fişle çalıştır sonra girersin biosa muhtemelen.fast bootu açmışım galiba ama format flaşını görmüyor ne yapmam lazım