Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,289
Arkadaşım alacak hangisi daha iyi neden?
kardeş selam bi sorum olacaktı valoda en düşükte kaç fps alıyorsun?Devir çoklu çekirdek devri oyunu ryzenle de oynarsın. ryzen olanı alsın
Hiç denemedim valla bilmiyorum ama 120 fpsten sonrası bişey ifade etmez ki. 120 hz benim ekranım. En yüksek ayarlarda bile 120hz yi yakalarım büyük ihtimal.kardeş selam bi sorum olacaktı valoda en düşükte kaç fps alıyorsun?
Kanka benimki 144 hz. Çatışmada da 90lara düşünce biraz moralimi bozuyordu. Haftalar sonra az önce hallettim öyle rahatladım ki. 120 aldığım (düşükte) zamanlarda 190 alıyorum artık.hiç 144ün altına düşmüyor. Bu windows 10un bi bokluğu imiş. Görev yöneticisi>ayrıntılar>valorant>sağ tıkla dosya konumu de>tekrar .exe ye sağ tıkla özellikler de> uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırağı tik yap. Öyle düzelttim windows 10un bi sorunuymuş. Eğer sende yaşarsan (ki en yüksekte 200+ alman lazım 120 değil bence sende de var.) diye yazdım knk uygularsınHiç denemedim valla bilmiyorum ama 120 fpsten sonrası bişey ifade etmez ki. 120 hz benim ekranım. En yüksek ayarlarda bile 120hz yi yakalarım büyük ihtimal.
Ayrıca aynı zamanda xboxu da sildim sonra denedim yani ikisinden biri çözümKanka benimki 144 hz. Çatışmada da 90lara düşünce biraz moralimi bozuyordu. Haftalar sonra az önce hallettim öyle rahatladım ki. 120 aldığım (düşükte) zamanlarda 190 alıyorum artık.hiç 144ün altına düşmüyor. Bu windows 10un bi bokluğu imiş. Görev yöneticisi>ayrıntılar>valorant>sağ tıkla dosya konumu de>tekrar .exe ye sağ tıkla özellikler de> uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırağı tik yap. Öyle düzelttim windows 10un bi sorunuymuş. Eğer sende yaşarsan (ki en yüksekte 200+ alman lazım 120 değil bence sende de var.) diye yazdım knk uygularsın
La dur bir deneyeyimKanka benimki 144 hz. Çatışmada da 90lara düşünce biraz moralimi bozuyordu. Haftalar sonra az önce hallettim öyle rahatladım ki. 120 aldığım (düşükte) zamanlarda 190 alıyorum artık.hiç 144ün altına düşmüyor. Bu windows 10un bi bokluğu imiş. Görev yöneticisi>ayrıntılar>valorant>sağ tıkla dosya konumu de>tekrar .exe ye sağ tıkla özellikler de> uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırağı tik yap. Öyle düzelttim windows 10un bi sorunuymuş. Eğer sende yaşarsan (ki en yüksekte 200+ alman lazım 120 değil bence sende de var.) diye yazdım knk uygularsın
Post automatically merged:
Ayrıca aynı zamanda xboxu da sildim sonra denedim yani ikisinden biri çözüm
Nasıl yani tüm oyunlar için mi geçerlidir acaba anlattığın durum. Misal ben pes21 de oyun esnasında 120fps rahatım fakat freekick ve köşe vuruşlarında fps im 75 e kadar düşüyor bu da kasılmasına sebep oluyor güç barını falan güzel dolduramıyorum kastığından dolayı. Yapayım o zaman anlattığın olayı bide öyle deneyeyim.Kanka benimki 144 hz. Çatışmada da 90lara düşünce biraz moralimi bozuyordu. Haftalar sonra az önce hallettim öyle rahatladım ki. 120 aldığım (düşükte) zamanlarda 190 alıyorum artık.hiç 144ün altına düşmüyor. Bu windows 10un bi bokluğu imiş. Görev yöneticisi>ayrıntılar>valorant>sağ tıkla dosya konumu de>tekrar .exe ye sağ tıkla özellikler de> uyumluluktan tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırağı tik yap. Öyle düzelttim windows 10un bi sorunuymuş. Eğer sende yaşarsan (ki en yüksekte 200+ alman lazım 120 değil bence sende de var.) diye yazdım knk uygularsın
Ayrıca aynı zamanda xboxu da sildim sonra denedim yani ikisinden biri çözüm
yaptınmı knk durum neLa dur bir deneyeyim
Ben de
İ7 11800h + 3050 ile 120 fps alıyorum?
denedinmi knk durum neNasıl yani tüm oyunlar için mi geçerlidir acaba anlattığın durum. Misal ben pes21 de oyun esnasında 120fps rahatım fakat freekick ve köşe vuruşlarında fps im 75 e kadar düşüyor bu da kasılmasına sebep oluyor güç barını falan güzel dolduramıyorum kastığından dolayı. Yapayım o zaman anlattığın olayı bide öyle deneyeyim.
10 fps kadar arttı sadceyaptınmı knk durum ne
Valla az önce denedim şimdi sen mesaj atınca aklıma geldi unutmuştum. Bi tık fps arttı gibi öyle anlayabildim ama senin ki gibi 120 den 190a çıkacak gibi bir durum olmadı.yaptınmı knk durum ne
denedinmi knk durum ne