Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 12700h RTX 3070ti Cihazda Mux Switch Mevcut Mudur?

Alucard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kemal İspir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Sıcak Fırsatlar, Oyunlar, Spor, Sağlık
İyi akşamlar. İnternette maalesef cihazla ilgili pek fazla bilgi bulamadım açıkçası. Forumda da birçok konuda önerilmişti, alıp kullanan olmuştur diye sormak istedim. Acer Nitro AN515-58-788H NH.QFSEY.002 ürün kodlu ekteki RTX 3070ti ekran kartlı 2022 nitrolarda mux switch var mı ? Isınma ne durumda? Kullanan ve bilgi aktarabilecek olan varsa memnun olurum, iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Omer
İyi akşamlar. İnternette maalesef cihazla ilgili pek fazla bilgi bulamadım açıkçası. Forumda da birçok konuda önerilmişti, alıp kullanan olmuştur diye sormak istedim. Acer Nitro AN515-58-788H NH.QFSEY.002 ürün kodlu ekteki RTX 3070ti ekran kartlı 2022 nitrolarda mux switch var mı ? Isınma ne durumda? Kullanan ve bilgi aktarabilecek olan varsa memnun olurum, iyi forumlar.

Evet var. Ben de aynı model ile asus rog strix 3070ti arasinda kaldım

Alucard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kemal İspir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Sıcak Fırsatlar, Oyunlar, Spor, Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet var. Ben de aynı model ile asus rog strix 3070ti arasinda kaldım

Benim diğer konuyu biliyorsun hocam, ben de 3-4 model arasında kaldım. Acer ve asus'un yetkili servisi infocomm imiş galiba, hoş 6 yıllık asus x550vx kullanıcısıyım daha bir sorununu görmedim çok şükür de servis için pek iyi yorumlar görmedim. Teknoloji şans işi biraz da, yine de mecbur bunlardan birini alacağız gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,315
Üyeler
162,945
Son üye
Barbaris
Top Bottom