Neler Yeni

Acer Nitro 16 Açılmıyor İade Edeyim mi? Bi akıl verin

Farex

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Sıvı metal olması cihazi üstün yapmıyo hocam hatta bana sorucak olursan sıvı metalli cihaz helede acerdan asla almam sıvı metali sürememesiyle ünlenmiştir kendileri ekrana gelince 54kya 240hz 3msli 4070li victus var zaten her türlü ezer geçer bu cihazı ve sıvı metal olmamasına rağmen daha serin çalışıyor
240hz olmasının benim için hiç önemi yok.Hiçbir farkı da yok zaten.Srgb %kaç onu söyleyin.Ki %100 olsa bile o parayı vermem sırf 4070 olsun diye ki fullhd zaten o da düşük buna göre.Hocam değişim nasil yaparım onu söyleseniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fp değil maalesef. Bunu alabilirsin bunun eski modelleri kronikliydi son modellerinde düzeltildi. https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.94.3
intel 13.nesil 14.nesil sorunlu hocam.Ram de 16 gb ekran da fullhd (fullhdye okeyim de qhd daha iyi) 4070 olsun diye hiç gerek yok ki daha pahalı ürün hocam.Değişim yapabilmem konusunda fikirlerinizi merak ediyorum.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
240hz olmasının benim için hiç önemi yok.Hiçbir farkı da yok zaten.Srgb %kaç onu söyleyin.Ki %100 olsa bile o parayı vermem sırf 4070 olsun diye ki fullhd zaten o da düşük buna göre.Hocam değişim nasil yaparım onu söyleseniz?
2k 240hz 3 ms %100 srgb panele sahip elinizdeki nitrodan daha iyi artı olarak 4070le geliyor o cihaz 54kya varken diğerlerine bakılmaz bile hocam ve kaldı ki acerın servisi abartmadan söylüyorum türkiyedeki en kötü servis onlarla muhattab olmamanız adına iade edip kurtulun diyorum

2k 240hz 3 ms %100 srgb panele sahip elinizdeki nitrodan daha iyi artı olarak 4070le geliyor o cihaz 54kya varken diğerlerine bakılmaz bile hocam ve kaldı ki acerın servisi abartmadan söylüyorum türkiyedeki en kötü servis onlarla muhattab olmamanız adına iade edip kurtulun diyorum
Qhd ve 240hz ile 165hz arasında gözle görülebilir bariz fark var kullandıktan sonra anlarsınız

Farex

80+ Silver

intel 13.nesil 14.nesil sorunlu hocam.Ram de 16 gb ekran da fullhd (fullhdye okeyim de qhd daha iyi) 4070 olsun diye hiç gerek yok ki daha pahalı ürün hocam.Değişim yapabilmem konusunda fikirlerinizi merak ediyorum.
Bak kardeşim madem herşeyi bu kadar çok biliyorsun gelip niye burada konu açıyorsun yada fikir istiyorsun. 13 14. nesiller sorunlu muş falan geç kardeşim o önceden kaldı. Şuan bios güncellemeleri ile sorunlar giderildi ki ben 2 tnae laptobum vat biri omen 17 4080 li ve i9-13900hx var diğeri de vector 17 hx 4090 lı ve i9-13980hx var bana burada laga luga yapma o olaylar biteli çok oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Bak kardeşim madem herşeyi bu kadar çok biliyorsun gelip niye burada konu açıyorsun yada fikir istiyorsun. 13 14. nesiller sorunlu muş falan geç kardeşim o önceden kaldı. Şuan bios güncellemeleri ile sorunlar giderildi ki ben 2 tnae laptobum vat biri omen 17 4080 li ve i9-13900hx var diğeri de vector 17 hx 4090 lı ve i9-13980hx var bana burada laga luga yapma o olaylar biteli çok oldu.
Sorunlu hocam.İntel istemiyorum.Yarın bir gün ne olur belli değil.Konu açmamın sebebi iade/değişim yapmakla ilgili cok arada kalmış olmam.Daha yeni aldığım için piyasayı biliyorum istediğim şey ne onu biliyorum.Halâ daha değişim konusunda ne yapacağım kafam karışık ve yardım bekliyorum.

Farex

80+ Silver
Sorunlu hocam.İntel istemiyorum.Yarın bir gün ne olur belli değil.Konu açmamın sebebi iade/değişim yapmakla ilgili cok arada kalmış olmam.Daha yeni aldığım için piyasayı biliyorum istediğim şey ne onu biliyorum.Halâ daha değişim konusunda ne yapacağım kafam karışık ve yardım bekliyorum.
Tamam sen anlaşılan herkesden çok biliyorsun sıkınıt yok bu kafayla git bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz

Qhd ve 240hz ile 165hz arasında gözle görülebilir bariz fark var kullandıktan sonra anlarsınız
Daha önce 280hz monitorüm oldu bence farketmiyor belki ben göremiyorum.Ürünun bir linkini paylaşabilir misiniz? Siz bunu mu kullanıyorsunuz?

Tamam sen anlaşılan herkesden çok biliyorsun sıkınıt yok bu kafayla git bakalım.
Ne psikopat adamsın be Allah ailene yardım etsin. Yardımcı olmak istemiyorsan neden burada olay çıkartmaya çalışıyorsun? Bir daha böyle bir şey yaparsan raporlayacağım.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Daha önce 280hz monitorüm oldu bence farketmiyor belki ben göremiyorum.Ürünun bir linkini paylaşabilir misiniz? Siz bunu mu kullanıyorsunuz?
cihazi bizzat oda arkadasim kullaniyor kendiside tavsiyemle aldi zaten butun testlerini bizzat ben yaptim gercekten cok guzel cihaz ekrani ust segment cihazlarin ekraniyla ayni sogutmasi sahane 72 derece 2k rt ultra cp2077 oynatti 50 dakika boyunca ben yaptigim testlerde ve oyun deneyimlerinde hic bir eksi goremedim masaustu kullanicisi olmasam kendime almak isterdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
@GörkemW hocam değişim sürecinde rapora ihtiyacim var mı ilk 14 gün siz bilirsiniz.Değişim için nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

cihazi bizzat oda arkadasim kullaniyor kendiside tavsiyemle aldi zaten butun testlerini bizzat ben yaptim gercekten cok guzel cihaz ekrani ust segment cihazlarin ekraniyla ayni sogutmasi sahane 72 derece 2k rt ultra cp2077 oynatti 50 dakika boyunca ben yaptigim testlerde ve oyun deneyimlerinde hic bir eksi goremedim masaustu kullanicisi olmasam kendime almak isterdim
Tamamdır çok teşekkür ederim aklımda bulunduracağım.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam hplerin ekranları kötü olmuyor mu? bunun ekranı qhd ve sıvı metal var.4060 ile 4070 arasında da çok az bi fark var biri 60 fps alırken diğeri 67 fps aliyor.4070e ihtiyacım olduğunu sanmıyorum da mesela 4060lı ekranı güzel f/p oranı daha iyi dediğiniz ne var şuan bi atar mısınız?

Ayrıca satıcı iade yapmam diyor nedense.

Ekran qhd %100srgb 500 nit sıvı metal var ram 32gb hocam
Evet nitro 16 kadar iyi degil fakat ucuz degil aldigin.

@GörkemW hocam değişim sürecinde rapora ihtiyacim var mı ilk 14 gün siz bilirsiniz.Değişim için nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

Hayir almak zorunda . Dostum satici ile ygrasma trendoldan iade ac arizali de gonder.

FAn sesi cikariyor biraz ama alisirsin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Evet nitro 16 kadar iyi degil fakat ucuz degil aldigin.

Hayir almak zorunda . Dostum satici ile ygrasma trendoldan iade ac arizali de gonder.

FAn sesi cikariyor biraz ama alisirsin
Hocam trendyol müşteri hizmetlerini aradım, ürün açılmışsa iade için rapora ihtiyacınız var dediler.İlk 14 gün olsa bile.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam trendyol müşteri hizmetlerini aradım, ürün açılmışsa iade için rapora ihtiyacınız var dediler.İlk 14 gün olsa bile.
Trendyol reziiligi dostum iste. Ben hepsiburadadan aldim adamlara ulastigi an kabul ettiler. Ne raporu istiyorlarsa ver bakalim. Senin onlari aramana gerek yoktu aslinda yasal hakkin var direk kod al gonder.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
BYsimiti
raporluk durum yok ürün çalışmıyor acer servisi zaten uyuşuk 14gün dolar bu sefer almazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,558
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom