Neler Yeni

Acer nitro 16 alınır mı?

Boldpilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah
Bence bunu al dostum. Victus ların panel leş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acer Nitro alabilirsin, Victusların ekran sallanma sorunu var menteşelerden kaynaklı ve panelleri açıkçası kötü.
Cevap için teşekkürler. Bilgisayardan anladığım söylenemez o yüzden bir sorumu daha cevaplandırırsanız sevinirim. Acer nitro 16 larda ram orjinal olarak 16 gb olup sonradan mı 32 gb ye yükseltiliyor yoksa doğrudan hiç kasa açılmadan 32 gb modelleride oluyor mu birde yükseltilmiş şekilde alınanlarda garanti sorun teşkil ediyor mu ? Teşekkür ederim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Cevap için teşekkürler. Bilgisayardan anladığım söylenemez o yüzden bir sorumu daha cevaplandırırsanız sevinirim. Acer nitro 16 larda ram orjinal olarak 16 gb olup sonradan mı 32 gb ye yükseltiliyor yoksa doğrudan hiç kasa açılmadan 32 gb modelleride oluyor mu birde yükseltilmiş şekilde alınanlarda garanti sorun teşkil ediyor mu ? Teşekkür ederim.
16GB ram çift kanal ya da tek kanal olarak takılmış olabilir. Laptopun modeline göre üretici sitesinden bakman lazım.
Acer'da ram ve ssd yükseltmesi garanti kapsamı dışına çıkarmıyor.
Direk Acer'in sattığı 32GB modelleri de vardır illaki ama fiyat artıyordur o modellerde. Kendin yükseltsen daha az maliyet yaparsın.
Yükseltilmiş şekilde alınanlarda zannetmiyorum garantide sorun yaratacağını. Çünkü ürünü o şekilde satıyor satıcı. Fatura bunun üzerine kesiliyor ve garanti o şekilde başlıyor. Garantilik bir sorun olursa firma burada zan altında kalır. Garantiyi etkilese yükseltme yapmazlar.

soul

80+ Silver
Zaten oyuncu laptoplarında şarjda oynamassanız obur laptoplardsn farklı kalmıyor hocam şarjda oynamalısınız bende notro 16 var gayet memnunum fanları iyi oyun oynarken 75 dereceye sabitliyor bilgisayarı fps valorantta en yuksek ayarlarda minimum 250 aliyor ama genelde 300 fpslerde alıyorum tek sıkıntısı uyku modunda bazen cizirti yapiyor bu kronik sorunu sanieim baska arkadaslarlada gorustum onlardada var zaten pek onerilmez uyku moduda
Benimki uyku modunda kalınca ekran gelmiyor power tuşuna basılı tutarak kapatıp tekrar açıyorum. Bu yüzden asla uyku modunda kullanmıyorum sizde de bu sorun var mı

Boldpilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah
16GB ram çift kanal ya da tek kanal olarak takılmış olabilir. Laptopun modeline göre üretici sitesinden bakman lazım.
Direk Acer'in sattığı 32GB modelleri de vardır illaki ama fiyat artıyordur o modellerde. Kendin yükseltsen daha az maliyet yaparsın.
Yükseltilmiş şekilde alınanlarda zannetmiyorum garantide sorun yaratacağını. Çünkü ürünü o şekilde satıyor satıcı. Fatura bunun üzerine kesiliyor ve garanti o şekilde başlıyor. Garantilik bir sorun olursa firma burada zan altında kalır. Garantiyi etkilese yükseltme yapmazlar.
Cevap için çok teşekkür ederim.

Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 32 GB 1 Tb SSD Rtx 4060-8 GB Freedos 16" WUXGA 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLLEY.003
https://app.hb.biz/0jXTIxKC8gu7 birçok acer 16 nitro linki çıktı tavsiye edilen model bu linkteki mi acaba?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Cevap için çok teşekkür ederim.

Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 32 GB 1 Tb SSD Rtx 4060-8 GB Freedos 16" WUXGA 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLLEY.003
https://app.hb.biz/0jXTIxKC8gu7 birçok acer 16 nitro linki çıktı tavsiye edilen model bu linkteki mi acaba?
Bence hiç bunu alma, benim yukarıda attığım linkte 4070 li 4-5K fark var onu al bütçen yetiyorsa.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Hocam uzun süre acer nitro serisi kullandım bunun için özel olarak ram slotunun üstüne ayrı kapak koymuşlar o kapağı açıp kasanın hepsini sökmeden ram takıp çıkarabiliyorsun bu konuda büyük rahatlık sağlıyorlar benim kullandığım laptopda hdd vardı o da aynı şekilde takılıp çıkarılabiliyordu.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
İlgilendiğin için teşekkürler. Link bırakıyorum
Asus ROG Strix G16 G614JV-N3110 Intel Core i7 13650HX 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 16" WUXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar
Ayrıca bir kaç araştırma sonucu bu modeli almaya karar verdim umarım pişman olmam.
4060 var kanka bunda, benim attığım Acer da 4070 var bence onu al. Pişman olmazsın.

Boldpilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah
Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Az öncede söylediğim gibi bilgisayardan hiç anlamıyorum saatlerce oyunda oynamayacağım pro oyuncu vs hiç değilim kafam dağılsın diye alıyorum açıkçası hatta oynayacağım oyunda metin 2 lol vs yani sadece uzun yıllar götürsün bana sorun çıkarmasın istiyorum.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Acer Nitro 16 aldım çok memnunum öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular