Acer Nitro 16 alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
58000
Merhaba ben Acer Nitro alacağım ama kafam karışık Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QQLEY.001 almalımıyım diye ve de 1 tb daha ssd takmalıyım çünkü hem bildiğiniz gibi oyunların boyutundan hem de ders projeleri için acaba bana alınabilir mi? Ve de ssd ve ram tavsiyesi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler:peepokalp:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almayı düşündüğüm site bu

Merhaba ben Acer Nitro alacağım ama kafam karışık Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QQLEY.001 almalımıyım diye ve de 1 tb daha ssd takmalıyım çünkü hem bildiğiniz gibi oyunların boyutundan hem de ders projeleri için acaba bana alınabilir mi? Ve de ssd ve ram tavsiyesi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler:peepokalp:

almayı düşündüğüm site bu
bunun 4070lisi 43.5tu 3 4 tun once

29k ya excalibur var. Millet çok tavsiye etmiyor ama, Parasına göre harika yorumlarıda iyi

58k ya 4070lisi var yine acer marka

29k ya excalibur var. Millet çok tavsiye etmiyor ama, Parasına göre harika yorumlarıda iyi

58k ya 4070lisi var yine acer marka

ya aslında 58.000 tl bütçe ama hem ssd alıcağım ve mouse gibi ekipmanlarda var bütçede o yüzden predator modelini alamıyorum diğer öneriniz için excalibur benim arkadaşta var bana çok ısınıyor ve kasası kalitesiz dedi o yüzden tercih etmiyorum
bunun 4070lisi 43.5tu 3 4 tun once
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qljey-003-pm-HBC00005LDVJ8 sanırım bunu diyorsunuz 47 k olmuş enflasyondan heralde aslında bana bu model yeter de artar ama sizin fikrinizi almak istemiştim çünkü araştırdım baya en iyi başta linki attığım model uygun geldi fikirleriniz için yinede teşekkürler :peepokalp:

Güzel modeldir Predator Helios neo değilde Helios olursa güzel olur.

Geri