Olur da birini yolu buraya düşerse kendisine yardımcı olması için yazıyorum. Benim işlemim iade ile sonuçlandı. Öncelikle laptopu üzerine ne olduğunu detaylı yazdığım bir kağıtla SMS infocomm Acer Türkiye yetkili servisine gönderdim. Orada incelendikten sonra beni aradılar ve ücret iadesi veya onarım işlemi tercih edebileceğimi söylediler. Ben ücret iadesi istediğini belirttim. Bundan sonra doa raporunın çıkıp ithalalatçı firma ile görüşmem söylendi. İthalatçı firma Penta teknoloji olduğu için kendileriyle görüştüm. Orada da kayıt açtılar. (Doa raporu elden postalandığı için biraz zaman alabiliyor.) Ardından hepsiburada ile görüştüm ve 14 gün geçtiği için kendileri de kayıt açıyorlar ve benden iade raporunu hepsiburada üzerinden yüklememi istediler. Sonrasında
[email protected] bu mail adresi üzerinden Penta teknoloji'den iade raporunu talep ettim. Kendileri de tarafıma iade raporunu ulaştırdılar ve Hepsiburada uygulamasından sisteme yükledim raporu. Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bundan sonrasında kendilerinin ilgileneceğini ve mağduriyetimin giderileceğini belirttiler. Bu aşamadan sonra sadece ücret iadesinin yapılmasını bekledim ve hepsiburada sürekli olarak bilgilendirdi. Hepsiburada tarafından ücret iadesi yapıldı ve 2 gün içerisinde de bankaya yansıdı. Açıkçası aşamaları net bir şekilde bilmediğim için olayı tam anlamak için müşteri hizmetleri arasında mekik dokudum sürekli tek zamanımı alan şey bu oldu. İade talebimi belirttikten 2 gün içerisinde bu işlemler gerçekleşti. Dediğim gibi eğer bir başka kişi de aynı şeyi de yaşarsa hangi adımları izlemesi gerektiğini bilsin diye yazıyorum. Teşekkürler.