taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar Acer Nitro 5 2023 kasa laptopa sahibim. RTX 3070 Ti R7 6800H 32GB DDR5 Ramli versiyonu. Henüz alalı 4 ay oldu ve bugün kullanırken bir anda kapandı ve tekrar açılmadı. Kapalı haldeyken şarj simgesi dahil yanmıyor. Güç tuşuna basılı tuttuğumda yanındaki ışık mavi yanıyor ve sönüyor fakat pc açılmıyor. Hepsi burada üzerinden yetkili satıcı Teknorya'nın bilgilendirmesine göre, ilk 6 ay içinde oluşan donanımsal sorunlarda doa raporu alınarak iade değişim oluyormuş. Bugün teknik servis kapalı. Yarın göndereceğim iyi bakarlar mı? Çok titizimdir toz kondurtmam laptopda öyle söyleyeyim. İçine ek taktığım SSD yi çıkarmama gerek var mı? Benden herhangi bir ücret talep edemezler değil mi? Bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Teknoloji şans işidir ben Laptoptan çok memnundum gerek performansı gerek az ısınması sessizliği malzeme kalitesi ama bana denk geldi kötü bir şey lütfen markayı kötülemek yerine yardımcı olacak yorumlar yazınız!!!
Teknoloji şans işidir ben Laptoptan çok memnundum gerek performansı gerek az ısınması sessizliği malzeme kalitesi ama bana denk geldi kötü bir şey lütfen markayı kötülemek yerine yardımcı olacak yorumlar yazınız!!!