fiyatına bağlı benim kuzen kullanıyor memnun şuandaIntel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB M.2 SSD RTX 4050 140W sizce alınır mı Acer markası nasıldır iyi midir? ?
@qwerty1029384756Intel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB M.2 SSD RTX 4050 140W sizce alınır mı Acer markası nasıldır iyi midir? ?
Önemli olan kaç para olduğu, güzel fiyattan ise alınmaz değil.Intel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB M.2 SSD RTX 4050 140W sizce alınır mı Acer markası nasıldır iyi midir? ?
alınır ben 4060 modelini kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirimIntel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB M.2 SSD RTX 4050 140W sizce alınır mı Acer markası nasıldır iyi midir? ?
Acerin yeni laptoplarını beğeniyorum. Bence iyi fiyatsa alınırIntel Core i5-12450H 16GB RAM 1TB M.2 SSD RTX 4050 140W sizce alınır mı Acer markası nasıldır iyi midir? ?
33.199 TL fiyatı
33.199 TL fiyatıÖnemli olan kaç para olduğu, güzel fiyattan ise alınmaz değil.
İnceleme ve kullanıcı yorumlarına bakarsan biraz ısınma ve fan sesi sorunlu bir cihaz.
Kulaklıkla takılıyorum dersen zaten hiç sorun olmaz, diğer türlü rahatsız etme ihtimali var.
İnternetten inceleme videolarını da izleyebilirsin.
uzun vade de problem çıkarırmı daha doğrusu erkenden donma kasma problemi yaşarmıyım acer markasını çok bilmiyorum kalitesi nasıl o biraz düşündürdü beni ondan sormak istedimalınır ben 4060 modelini kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim
alınabilir ama fanları biraz sesli çalışıyor oyunda vs kulaklık taksan duymazsın bile33.199 TL fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:
33.199 TL fiyatı
uzun vade de problem çıkarırmı daha doğrusu erkenden donma kasma problemi yaşarmıyım acer markasını çok bilmiyorum kalitesi nasıl o biraz düşündürdü beni ondan sormak istedim
benim kuzende aynı model vardı biraz deneyimleme şansım oldualınabilir ama fanları biraz sesli çalışıyor oyunda vs kulaklık taksan duymazsın bile
herhangi bir donma kasma yok33.199 TL fiyatı
33.199 TL fiyatı
uzun vade de problem çıkarırmı daha doğrusu erkenden donma kasma problemi yaşarmıyım acer markasını çok bilmiyorum kalitesi nasıl o biraz düşündürdü beni ondan sormak istedim
anladım teşekkür ederim3050li modelini kullanıyorum memnunum fan sesi biraz yüksek onun dışında problemsiz
teşekkür ederim anladımherhangi bir donma kasma yok