Acer nitro 5 alınır mı?

alınmaz
bunu al
ama şuda var cihazı ne için kullanacaksın

alınmaz
bunu al
ama şuda var cihazı ne için kullanacaksın
Neden alınmaz
Oyun içn kullanıcam bide kali calistircam virtual boxta

Neden alınmaz
Oyun içn kullanıcam bide kali calistircam virtual boxta
4gb vram günümüzde çok yetersiz
6gb vram olsa çok daha iyi olur
ama acerın işlemciside baya sağlam
ama bak bunuda önerebilirim hem 6gb vram hemde işlemci güçlü
ekran kartı 3060 kadar güçlü olmaz ama iyidir

4gb vram günümüzde çok yetersiz
6gb vram olsa çok daha iyi olur
ama acerın işlemciside baya sağlam
ama bak bunuda önerebilirim hem 6gb vram hemde işlemci güçlü
ekran kartı 3060 kadar güçlü olmaz ama iyidir
3050Tİ 4gb alsam zaten oyunları ulturada oyanama isteğim yok güncel bütün oyunları orta yüksek aylarda 60 karede açsa benim için yeterli dedgim şekilde 3 yıl götürürümü beni laptopu mağazadan teslim almamız lazım çünkü babam İnterneten almaya razı değil

3050Tİ 4gb alsam zaten oyunları ulturada oyanama isteğim yok güncel bütün oyunları orta yüksek aylarda 60 karede açsa benim için yeterli dedgim şekilde 3 yıl götürürümü beni laptopu mağazadan teslim almamız lazım çünkü babam İnterneten almaya razı değil
3 yıl belki götürür ama babana anlat incehesap hadi hata yapıyor ama amazon asla öyle değil her açıdan benşm attıklarım seninkilerden daha iyi ikna et bir şekilde

4 gb vram ne derseniz deyin kurtazmaz.

Victus veya yukarıdaki IP3'ü tercih edin 100W ve 90W 3060 95W 3050 TI'yı parçalıyor o yüzden kesinlikle IP3 veya Victus 3060 modellerini tercih edin.

Geri