Acer nitro 5 AN515-43-r7kr

hknorcan

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar ,
Ryzen 5 3550U işlemci
Rx560x ekran kartlı
8gb DDR4 2666 MHz ram
1tb HDD + 128gb SSD
Konu başlığında adı geçen laptop size 5.8k fiyatına değer mi ? Yoksa bu bantta daha iyisini alabilir miyim ? Kullanan varsa teknik sorunu veya soğutmasında sorun oluyor mu ? Her türlü öneriye açığım bu fiyatta önereceğiniz laptoplara.
Not : üniversite ve oyun odaklı istiyorum , bana e-spor oyunlarında sıkıntı çıkarmasın , sınıf kullanımında da sesli çalışmasın yeter.

Son düzenleme:
bence daha iyisini alabilirsin 2. el temiz denk getirebilirsin birde hdd değilde m2 sdd li alamaya özen göster derim faydası büyük

bence daha iyisini alabilirsin 2. el temiz denk getirebilirsin birde HDD değilde m2 sdd li alamaya özen göster derim faydası büyük
İkinci el olarak ben çevremde baktım biraz ve bulamadım ve ayrıca nakit param bu kadar değil karttan , hem HDD hem SSD var bu laptopda , sence bu fiyatta bu özelliklerle hangi mağaza satar.

İkinci el olarak ben çevremde baktım biraz ve bulamadım ve ayrıca nakit param bu kadar değil karttan , hem HDD hem SSD var bu laptopda , sence bu fiyatta bu özelliklerle hangi mağaza satar.
mesela ben 2 ay önce konyadan bi mağazandan hp pavilion aldım sıfır i7 7700 hq- gtx 1050 4gb -16 gb ram-1 tb hdd -240 gb m2 nvme ssd-ıpls ekran 4800 tl ye aldım sıfır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,852
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri