Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QBAEY.005 AMD Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX 3050 FreeDOS 15.6
Acer Nitro 5 AN515 45 NH.QBAEY.005 AMD Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX 3050 FreeDOS 15.6
www.teknosa.com
pavilionun kronik sıkıntıları yok mu hocam onun dısında excaliburda cok saglam bı marka degil diye biliyorum lenovo fena degil gibi amahttps://www.hepsiburada.com/hp-pavi...ayar-68n71ea-p-HBCV000022O86P?magaza=Teknorya
bütçenizi biraz aşıyor fakat 3050ti var içerisinde çok fark etmez ama iyidir
casper fakat içerisinde i5 12. nesil var performans bakımından iyidir
acer yerine biraz daha yaygın bir marka arayayım derseniz lenovo var
Pavilion W değeri düşük bence Ideapad 3050 veya Nitro alın.pavilionun kronik sıkıntıları yok mu hocam onun dısında excaliburda cok saglam bı marka degil diye biliyorum lenovo fena degil gibi ama
hocam normalde alacagım modelin tasarım acısından farklilikları vardı mesela sarj kısmı arkasında falandı bu modelde oyle bısey goremedımde ondan bı sorguladım sizce hangısını almalıyımPavilion W değeri düşük bence Ideapad 3050 veya Nitro alın.
Ideapad daha üstün Nitro'dan.hocam normalde alacagım modelin tasarım acısından farklilikları vardı mesela sarj kısmı arkasında falandı bu modelde oyle bısey goremedımde ondan bı sorguladım sizce hangısını almalıyım
hmm tesekkurlerIdeapad daha üstün Nitro'dan.
tesekkurlerşimdi kontrol ettim acerin watt değeri 75 lenovonun 85 miş
hmm tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada site olarak nereden alabilirim
Değiştirmeniz gerekiyor servis üzerinden.sey bide yenı aklıma geldı 3050 modellerınde adaptor gucu yetıyor mu
kutu acılmıs olsa bile ucretısız oluyor mu ve degistirmezsem performans bakımından bır sey kaybeder miyimDeğiştirmeniz gerekiyor servis üzerinden.
Yükte şarj düşüyor ve adaptör değişimi bedava. Yani kutuyu açıp açmamanız bir şeyi değiştirmez diye biliyorum.kutu acılmıs olsa bile ucretısız oluyor mu ve degistirmezsem performans bakımından bır sey kaybeder miyim