Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN515 laptop alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alparslan Koç
Hocam son olarak alınır mı? alınmazmı tam anlamadım
Bence alınmaz biraz daha ekleyip Acer nitro 16 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nitro 5 in 3070 Ti lı versiyonunu kullanıyorum ben an 515 46

Bugün biraz gerginim o yüzden kusura bakmasın.
Knk senin laptop fiyatına göre iyi ama belki ekran kartı farkı AMD olması filan sıcaklık farkını değiştirir

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam son olarak alınır mı? alınmazmı tam anlamadım
buyur izle hocam test videosunu ben bu test videosuna dayanarak alınır diyorum. Ama amd işlemcili bir bilgisayarı tavsiye ederim.

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sami Yusuf Aksu
Bence alınmaz biraz daha ekleyip Acer nitro 16 al

Knk senin laptop fiyatına göre iyi ama belki ekran kartı farkı AMD olması filan sıcaklık farkını değiştirir
Tamam hocam

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
4060 3070ti'ya göre daha serin çalışacaktır o yüzden ısınma problemi yaşayacağını zannetmiyorum
Yani benim bu bilgisayarı almamdaki sebep aslında fiyat ve performans dı 3070 ti dlss 3 dışında 4060 den daha güçlü bir kart o yüzden Cuda çekirdekli işlemlerimde beni çok rahatlatıyor bu yüzden seçtim. Isınma konusunda değilde güç çekme konusunda haklı olabilirsin. 4070 mobil işlemci ne kadar teknik olarak benim bilgisayar ile eşit olsa da daha az güç çektiği için daha verimli çalışıyor aynı performansı 100w ile verebiliyor işte teknoloji farkı.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Yani benim bu bilgisayarı almamdaki sebep aslında fiyat ve performans dı 3070 ti dlss 3 dışında 4060 den daha güçlü bir kart o yüzden Cuda çekirdekli işlemlerimde beni çok rahatlatıyor bu yüzden seçtim. Isınma konusunda değilde güç çekme konusunda haklı olabilirsin. 4070 mobil işlemci ne kadar teknik olarak benim bilgisayar ile eşit olsa da daha az güç çektiği için daha verimli çalışıyor aynı performansı 100w ile verebiliyor işte teknoloji farkı.
Aynen zaten 4000 serisi mobil gpu'larda 100w üstündeki kartlarda aşırı performans farkı görmememizin sebebi de bu kart zaten 90-100w arası alıp çok iyi performans veriyor fazlasına da gerek duymuyor

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Aynen zaten 4000 serisi mobil gpu'larda 100w üstündeki kartlarda aşırı performans farkı görmememizin sebebi de bu kart zaten 90-100w arası alıp çok iyi performans veriyor fazlasına da gerek duymuyor
Ama cuda ve performans çekirdeklerini kısmalarını ben beğenmedim. Dediğim gibi 4070 dan tensor ve cuda çekirdeği bakımından da zengin bir kart 3070 Ti ben 40 serisinden hem vram hem cuda ve tensor çekirdek farkı beklerdim ki o kadar para farkına değsin. Şimdi bu aradaki fark malesef dlss 3 destekli oyunlarda anlaşılmıyor frame generation un da etkisiyle 30 serisine fark atıyor fakat dlss 3 desteklemeyen bir oyunda benim kartım bazen 4070 i solluyor ki bence bu çok saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alparslan Koç
Bi şu videoyu izle knk işlemcisi farklı ama çok fark etmez

Ama cuda ve performans çekirdeklerini kısmalarını ben beğenmedim. Dediğim gibi 4070 dan tensor ve cuda çekirdeği bakımından da zengin bir kart 3070 Ti ben 40 serisinden hem vram hem cuda ve tensor çekirdek farkı beklerdim ki o kadar para farkına değsin. Şimdi bu aradaki fark malesef dlss 3 destekli oyunlarda anlaşılmıyor frame generation un da etkisiyle 30 serisine fark atıyor fakat dlss 3 desteklemeyen bir oyunda benim kartım bazen 4070 i solluyor ki bence bu çok saçma.
Aynen senin kart ve laptop çok iyi güle güle kullan

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Buna cevap vermek zor pazarlama stratejisi falan desem gene de saçma oluyor direkt saçma hatta

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sami Yusuf Aksu
İkinize de teşekkür ederim hocam

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Buna cevap vermek zor pazarlama stratejisi falan desem gene de saçma oluyor direkt saçma hatta
Pazarlama stratejisi bu şirketleri bitirecek sanırım hocam işte amd ile rakip olabilmek için yüksek tpm watt değerlerine çıkarmasını abdullah hocam da konu almış
harika video. Amd hissesi olanlar yaşadı galiba 😂

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Pazarlama stratejisi bu şirketleri bitirecek sanırım hocam işte amd ile rakip olabilmek için yüksek tpm watt değerlerine çıkarmasını abdullah hocam da konu almış
harika video. Amd hissesi olanlar yaşadı galiba 😂
Yarın sabah ilk işim amdye yatırım yapmak zengin olacam 🤣

Top Bottom