Neler Yeni

ACER NITRO 5 AN515-54-52QQ + RTX 2060 alınır mı?

VorsueQx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Yılmaz
Bütçe
10000
Masaüstü bilgisayarımın eskimesi ve benim artık stabil olarak evde kalamamam sebebiyle kendime yeni bir bilgisayar alıyorum, internette araştırdığımda gözüme en düzgün gözüken Acer Nitro 5'ti, ara sıra arkadaşlarla zevkine yayın yapıp çok sık oyun oynayan birisiyim. Sizce bu bilgisayar mantıklı bir karar mı?

ACER NITRO 5 CORE İ5 9300H 2.4GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-RTX2060 6GB-W10​

Aklınızda farklı tarz sistemler, bu daha işine yarar dediğiniz sistemler varsa yorumlarda belirtmeniz çok hoşuma gider, şimdiden teşekkürler. 🥰

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
ben indirimle 8.5 a lenovo gaming3 aldım fakat ekran kartı bi tık zayıf kalabilir. Ama işlemcisi rami ssd si canavar gibi.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
hocam eğer bakmak isterseniz incelemesini yayınladığım kullandığım bir laptop var

VorsueQx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki sence yayın ve sürekli oyunlar içerisinde olduğumda nasıl olur bu dediği Lenovo? Oyun oynarken nasıl bir deneyim alıyorsun?

Jgem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
Masaüstü bilgisayarımın eskimesi ve benim artık stabil olarak evde kalamamam sebebiyle kendime yeni bir bilgisayar alıyorum, internette araştırdığımda gözüme en düzgün gözüken Acer Nitro 5'ti, ara sıra arkadaşlarla zevkine yayın yapıp çok sık oyun oynayan birisiyim. Sizce bu bilgisayar mantıklı bir karar mı?

Aklınızda farklı tarz sistemler, bu daha işine yarar dediğiniz sistemler varsa yorumlarda belirtmeniz çok hoşuma gider, şimdiden teşekkürler. 🥰
Hocam merhabalar, ben de bu sistemden almayı düşünüyorum. Siz bu sistemi aldınız mı?

Flamesa

80+ Silver
Hocam merhabalar, ben de bu sistemden almayı düşünüyorum. Siz bu sistemi aldınız mı?
Almanızı önermem. Bu fiyat bandında daha güzel laptop var.

Jgem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
Hocam böyle yerlerden almayı düşünmüyorum açıkçası yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yine de sormak istiyorum Teknosa, Vatan gibi yerlerden alabileceğim 10k civarı öneriniz var mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

1-Vatan çok kazık almanızı önermem arkadaşın attığı laptopu sinerjiden alın sıkıntı olmaz.
2-2021 yılındayız 11.nesil çıktı 9.nesil laptop alınmaz.
3- Kasa benimde kullandığım 2020 kasa hava akışı yok resmen .
4- AN515-54-52QQ Şu kodda da yazıyor. An 515-54 ve An515-55 modellerinin kasası ısnıyor. Vatan diye alacaksanız sadece bence almayın.
Laptopumu vatandan aldım çıkmayan sorun kalmadı. Servise yolladım hiç bir şey yapmadan yolladılar birde üstüne kargoda çizmişler arkasını . 21 gün boşa laptopsuz kaldım sadece hiç bir şey olmadı alırsanızda kazıklanırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam böyle yerlerden almayı düşünmüyorum açıkçası yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yine de sormak istiyorum Teknosa, Vatan gibi yerlerden alabileceğim 10k civarı öneriniz var mı?
Sinerji markasından şu laptopu almayıp teknosa vatan gibi yerlerden stokta kalmış ve bir yıl beklemiş laptopları alabilirsiniz bizim için sıkıntı yok fakat çok büyükte kazık yersiniz haberiniz olsun

Flamesa

80+ Silver
Normalde alınmaz ama sadece vatan teknosadan bakıyorsanız attığınız laptop alınabilir. Biraz bakindim daha iyisi yok gibi.

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu laptoptaki işlemci i7 10750h ile eş değer fpsler alıyor oyunda ama çoklu çekirdekte tekli çekirdekte 4800h çok güçlü işlemci
Buyur videosu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Uzun zamandır laptop araştırıyorum.
Kozmetik, kasa sağlamlığı, müşteri temsilcisi hizmeti, oyun performansı olarak önerebileceğim MSI ALPHA veya MSI BRAVO serisi dir. Bütçenize göre tercihinizi yapabilirsiniz. Bunun dışında bir tık düşüğü Acer var ama sizin linkini attığınız değil onda darboğaz sorunu yaşayabilirsiniz. 1650ti olan modelleri düşünülebilir fakat dediğim gibi msi daha iyi bir tercih olacaktır.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uzun zamandır laptop araştırıyorum.
Kozmetik, kasa sağlamlığı, müşteri temsilcisi hizmeti, oyun performansı olarak önerebileceğim MSI ALPHA veya MSI BRAVO serisi dir. Bütçenize göre tercihinizi yapabilirsiniz. Bunun dışında bir tık düşüğü Acer var ama sizin linkini attığınız değil onda darboğaz sorunu yaşayabilirsiniz. 1650ti olan modelleri düşünülebilir fakat dediğim gibi msi daha iyi bir tercih olacaktır.
Yukarı atılan rx5600m bence bu fiyata alınabilecek en baba laptop.

Jgem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
1-Vatan çok kazık almanızı önermem arkadaşın attığı laptopu sinerjiden alın sıkıntı olmaz.
2-2021 yılındayız 11.nesil çıktı 9.nesil laptop alınmaz.
3- Kasa benimde kullandığım 2020 kasa hava akışı yok resmen .
4- AN515-54-52QQ Şu kodda da yazıyor. An 515-54 ve An515-55 modellerinin kasası ısnıyor. Vatan diye alacaksanız sadece bence almayın.
Laptopumu vatandan aldım çıkmayan sorun kalmadı. Servise yolladım hiç bir şey yapmadan yolladılar birde üstüne kargoda çizmişler arkasını . 21 gün boşa laptopsuz kaldım sadece hiç bir şey olmadı alırsanızda kazıklanırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sinerji markasından şu laptopu almayıp teknosa vatan gibi yerlerden stokta kalmış ve bir yıl beklemiş laptopları alabilirsiniz bizim için sıkıntı yok fakat çok büyükte kazık yersiniz haberiniz olsun
Hocam bu laptop aşırı aklıma yatmış durumda. Sinerji'nin garanti sistemi iyi midir herhangi bir sorun görür müyüm? İnternette sorun yaşayan da gördüm memnun kalan da kafam karışık diyebilirim bu yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,009,644
Üyeler
159,952
Son üye
fsew345435