15k gözüküyor bendeSatıcı fiyatı değiştirmeseydi evet.
Dedim ya satıcı fiyatı değiştirdi diye.15k gözüküyor bendeAlıntıyı görüntüle
Hemen düzeltti maalesef alamadıkYa hay anasını alabilen oldu mu
Hayal ettiğim fiyatı ya aylardır böyle bişey olsa da alsam diyorum bir an sevindim satıcı yanlış mı girmiş fiyatı o zamanHemen düzeltti maalesef alamadık
Ayni durumu yaşıyorum ben de uzun zamandır laptop kovalıyorum ama fiyatlar anlamsız yüksek ve gerçekten düzgün bir indirim yok laptoplarda maalesef. Fiyat yanlış girilmiş:')Hayal ettiğim fiyatı ya aylardır böyle bişey olsa da alsam diyorum bir an sevindim satıcı yanlış mı girmiş fiyatı o zaman
Abdullah abiye bir kaç kere söyledim hepsiburadada indirim ayarlıyor belki kasım ayı içerisinde ayarlar yaparsa o yapar çünkü daha da laptop alamayız bundan sonra herhalde @Abdullah HacıgülAyni durumu yaşıyorum ben de uzun zamandır laptop kovalıyorum ama fiyatlar anlamsız yüksek ve gerçekten düzgün bir indirim yok laptoplarda maalesef. Fiyat yanlış girilmiş:')
Bu aylarda aldık aldık ocaktan sonra fiyatları düşünemiyorumAbdullah abiye bir kaç kere söyledim hepsiburadada indirim ayarlıyor belki kasım ayı içerisinde ayarlar yaparsa o yapar çünkü daha da laptop alamayız bundan sonra herhalde @Abdullah Hacıgül
Hepsiburadayı takip edin hocam orada olacak benceBu aylarda aldık aldık ocaktan sonra fiyatları düşünemiyorum
İnşallah bende pusudayim bakalım gidip GTX 1650 li bir laptop a 15-16 vermek istemiyorum bu yüzden bekleyeceğim umarım gelir güzel bir fırsatHepsiburadayı takip edin hocam orada olacak bence