Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN515-58-524A NH.QLZEY.009 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Acer Nitro 5 AN515-58-524A Oyun Dizüstü Bilgisayarı, Intel I5-12450H İşlemci, 8 GB DDR5 RAM, 1 TB M.2 NVMe SSD, GeForce RTX 4050 6 GB GDDR6 Ekran Kartı, 15.6 inç Full HD Ekran, FreeDOS, NH.QLZEY.009 https://amzn.eu/d/3J5GwqK

Özellikleri istediğim gibi kalitesi nasıldır, muadili var mıdır?

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kubilay Yılmaz
Araştırmadım fakat daha önce nitro serisi kullanan bir arkadaşım memnundu, pişman edeceğini sanmıyorum o yüzden.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hikaye tarzı oyun oynarsan eğer kesinlikle zorlayıp 4060gpu lu laptop alman olur. Hem daha uzun ömürlü olur.
Attığım linkteki gözüme çarpanlardan birisi normalde victus önermem ama en kötü 4060 bile 4050den iyidir. +2gb vram önemli bir etken.
victus 4060
Eğer dersen fps tarzı oyun oynarım yeni çıkan hikayeli oyunlarla pek heveslenmem, filim izlerim, ekranı benim için önemli dersen nitro 5 al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
İlteriş İlteriş
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Acer Nitro 5 AN515-58-524A Oyun Dizüstü Bilgisayarı, Intel I5-12450H İşlemci, 8 GB DDR5 RAM, 1 TB M.2 NVMe SSD, GeForce RTX 4050 6 GB GDDR6 Ekran Kartı, 15.6 inç Full HD Ekran, FreeDOS, NH.QLZEY.009 https://amzn.eu/d/3J5GwqK

Özellikleri istediğim gibi kalitesi nasıldır, muadili var mıdır?
4060'lı versiyonunu aldım fan sesi dışında 10 numara cihaz. Oyunda değilken normal kullanımda fanlar nedendir bilinmez bir anda sesli çalışmaya başlıyor, sessiz moda alsam bile yine de sesli çalışıyor. Bazen de sessiz çalışıyor kafasına göre. Oyunda performans modunda iken 7500 rmpde çalışıyor fanlar, hali ile bayağı bir gürültü yapıyor diğer laptoplara kıyasla. Varsayılan modda kullanıyorum ben oyun oynarken, hem pek bir fps farkı yok, hem de fan sesi o kadar rahatsız etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060'lı versiyonunu aldım fan sesi dışında 10 numara cihaz. Oyunda değilken normal kullanımda fanlar nedendir bilinmez bir anda sesli çalışmaya başlıyor, sessiz moda alsam bile yine de sesli çalışıyor. Bazen de sessiz çalışıyor kafasına göre. Oyunda performans modunda iken 7500 rmpde çalışıyor fanlar, hali ile bayağı bir gürültü yapıyor diğer laptoplara kıyasla. Varsayılan modda kullanıyorum ben oyun oynarken, hem pek bir fps farkı yok, hem de fan sesi o kadar rahatsız etmiyor.
Edit: Eski gönderiymiş yeni fark ettim 🥲.

mhrm21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muharrem Gökalp
Hocam varsayılan mod dediğiniz güç seçeneklerinde dengeli seçeneği mi oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
İlteriş İlteriş
Hocam varsayılan mod dediğiniz güç seçeneklerinde dengeli seçeneği mi oluyor?
Benim Nitro Sense'te dengeli yazmıyor. Sessiz, varsayılan, performans seçenekleri var. Fan ayarı kısmında da otomatik, max ve özel yazıyor.

Bu arada güç seçenekleri derken Windows'u kast ediyorsanız onu bilmiyorum. Ben Nitro Sense yazılımı üzerindeki performans seçeneğinden bahsediyorum.

mhrm21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muharrem Gökalp
Benim Nitro Sense'te dengeli yazmıyor. Sessiz, varsayılan, performans seçenekleri var. Fan ayarı kısmında da otomatik, max ve özel yazıyor.

Bu arada güç seçenekleri derken Windows'u kast ediyorsanız onu bilmiyorum. Ben Nitro Sense yazılımı üzerindeki performans seçeneğinden bahsediyorum.
Anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,177
Üyeler
164,262
Son üye