Neler Yeni

Acer Nitro 5 AN515-58 ne kadar götürür?

Win7Multi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
İsim
Anonim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Bilişim
Instagram
tolgafiorinofani
Bu cihazı aldım.
RTX 4050 6 GB 140W.
Intel Core i5 12500H.
512 GB SSD.
16 GB RAM (tek slot).
Cihazdan memnunum oyunlarda çok iyi. Bazen ara sıra arayüzde kasıyor neden bilmiyorum. MUX switch olduğundan mı acaba?
Veya tek slot RAM olduğu için mi? Bunun cevabını verirseniz sevinirim.
Malzeme kalitesi de iyi.
Peki bu cihaz ne kadar gider? Acer iyi bir marka mıdır?
Bir de bu cihaza Windows 10 mu yoksa Windows 11 mi gider?
Bu cihazların kronik sorunları var mıdır veya nedir?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam tek slot olduğundan emin misiniz eğer acer nitro 5 lere tek slot koyduysa diyecek bir şey bulamıyorum.
Acer markasına gelirsek acerin servisi ilgisiz. Ama cihazları güzel win11 home kurmanı tavsiye ediyorum sürücüleri en düzgün çalışan sürüm bu. Diğer tarafdan mux switch dediğin olay oyunu açarken 1 2 sn lik görüntü donması olur bu normaldir aynısı oyunu kapatınca da olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi fiyatını gördüm de 37k ya aldıysanız kesinlikle 4050gpu lu laptop o para etmez o paraya 4060gplu her hangi bir cihaz hem daha uzun ömür verir ve 2 katı da performans alırsınız.

Win7Multi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
İsim
Anonim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Bilişim
Instagram
tolgafiorinofani
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tek slot olduğundan emin misiniz eğer acer nitro 5 lere tek slot koyduysa diyecek bir şey bulamıyorum.
Acer markasına gelirsek acerin servisi ilgisiz. Ama cihazları güzel win11 home kurmanı tavsiye ediyorum sürücüleri en düzgün çalışan sürüm bu. Diğer tarafdan mux switch dediğin olay oyunu açarken 1 2 sn lik görüntü donması olur bu normaldir aynısı oyunu kapatınca da olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi fiyatını gördüm de 37k ya aldıysanız kesinlikle 4050gpu lu laptop o para etmez o paraya 4060gplu her hangi bir cihaz hem daha uzun ömür verir ve 2 katı da performans alırsınız.
Evet Hocam Tek Slot. CPU Z Üzerinden Öyle Görünüyor.
Bu Cihaza,Windows 10 Kursam Daha İyi Çalışır Mı?
Ben 29k'ya aldım. zam gelmiş. Ekonomi sen ne güzel şeysin!

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Önceden aldıysanız sevindim hocam. Win 10 kursanız da olur ancak bu cihazda dediğim gibi sürücülerle en uyumlu sürüm win11 home. Birde görev yöneticisinde ram bilgilerinin olduğu yerde yuva sayısı kaç gösteriyor. 1/1 1/2 gibi göstermesi lazım.

Top Bottom